Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
ne olması gerekiyor markanın herseyi yazıyor üstünde ne oldugu belli işte gayet açıklayıcı sitesine girip bir bak istersen biraz arastır öle yaz :D

sitede verilen numarayıda aradım 4 yıldır türkiyede satıştaymışlar 2 ayrı siteleri olduğunu söledim evet dediler iki sitede bize ait istediğiniz zaman alabilirsiniz diye cvpladılar. fiyatların çok düşük olduğunu söledim onlarsa bana şuan kanpanyamız var, reklam yapmıyoruz müşterilemiz kullanıyor ve kullananlar tavsiye ederek birbirlerine alıyorlar dedi... internetten alış veriş yapabilirsiniz dedi..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:54 ----------

izmirdeki bayisini aradım adamın dediği yurt dışından hammaddesi alınıyor türkiyede paketleniyor dediği ve uzak doğu ülkelerinden alındığını söylüyor hammeddenin şimdi adamın dükkanında var satıyor ama pek önermiyoruz dedi ve direk bana optimum vi diğer markaları önerdi hardline nında aynı genrise gibi yapıldıgını söylüyorlar şimdi kafam çok karıştı hardline ı kullananda çok ama memnunlar.. fiyatın bu kadar düşük olmasını sordum merkezdeki fiyatın izmirdeki bayi de fiyatı 45 tl miş indirimli değilmiş merkezdeki neden böledir dedim son kullanma tarihi yaklaşmıştır dedi.. ankarayı arıycam ve tekrar soracağım..

ne olması gerekiyor markanın herseyi yazıyor üstünde ne oldugu belli işte gayet açıklayıcı sitesine girip bir bak istersen biraz arastır öle yaz :D

Markanın ne olduğu belli değil derken, henüz kendini ispat etmiş bir marka değildir demek istemiştir Frank.

Gayet düzgün çalışan bir firmaya benziyor, firmanın güçlü olduğu belli. Ama markanın ürünleri halen bende soru işareti yaratıyor.

tekrar aradım ve öğrendim birsürü ürünleri olduğu için 17 değişik ülkeden getirilen hammadde türkiyede fabrikasında işleniyor ve paketlenip satışa çıkıyor. türkiyede hammadde olmadığı için whey proteinlerini hammadde olan ülkeden alıyoruz dedi whey protenin en son alınan hammadde amerika dedi.. bende herhangi bir çin den alınma hammaddeniz varmı dedim genrise yi çinden alıyoruz dedi ama whey protein için en son amerikadan alındı dedi ezzacımız bgn çalışmıyor pazatesi tekrar ararsanız sizi onla görüştürebilirim dedi ama ben en son amerikadan alındığını biliyorum dedi. fiyatın düşük olması nedeni tarihinin yaklaşmasımı diye sordum oda bana son kullanma tarihleri 2012 mart ayıdır dedi yani fiyatlaı düşürmeleri tarihinin yaklaşmasıymış arkadaşlar ama zaten 700 grm lık proteini her gün kullansam günde 2 ölçek zaten 1 aydan kısa bir sürede biter heralde yanlışmıyım? bana alınabilir gbi geliyor lütfen yorumları okuyan yardımcı olsun cvp bekliyorum...

siz sordunuz mu? veya herhangi bir durum mu var yazarsanız sevinirim almayı düşünüyorum eğer bir sorun varsa almayacağım pazartesi sipariş vermeyi düşünüyordum.... Whey Protein İsolat Complex 700g toz benim almak istediğim ürün ???

arkadaslar lutfen burda bazı seylerı dusunerek arastırarark yazalım tarım ve koyıslerı baknlıgının sıtesınden bunlar ogrenılebılır hangı urundekı hammdde nerden gelıor dıye yada arayın sorun . genrıse wheylerın hepsı yenı zelanda-amerıka ve kanada dan gelıor yanı bunu tarım ve koyıslerrı bakanlıgı soluyor

daha neyıne guvencez

cınde soya uretılır sadece

yazmın dıyorum cunku bana reklamcı dıye bısey dendı ama yazmak zorunda kalıyorum yanı. daha da mesaj yazmıcam cunku ıftıraya maruz kalıyorum . burda ıyı nıyetımden dolayı

sultanmehmed nereden biliyorsun benim ne kadar tecrubeli oldugumu?? ben kimyagerim önemli olan whey in yüzde kaclık oldugu degil nasıl işlendigidir ben kimseye emiyorum git cok pahalı ürünler al zaten bende gidip o markalardan alamıyorum ama demek istedigim bazı arkadasların mesajları reklam koktugu yönünde genel mesajlar tat ve yüzde whey miktarı üzerine kimse cıkıpta şöyle şöyle sonuç aldım kas kütlem su kadar arttı dememis oysaki sende biliyorsunki bi hardline ile bi bsn veya muscletech bir olamaz kaldıki GENRİSE :)

Hangi protein tozundan nasıl bir etki bekliyorsun hala anlamış değilim...
İyi bir markadan bir kutu bitirdiğinde süper kütle yapıp , ucuz olandan kullandığında kas kaybı yaşayacağını sanıyorsun sanırım sen..

Kimyager olabilirsin , ama bu senin bu sporda çok tecrübeli olduğun anlamına gelmez...

Eğer paran varsa istediğin markayı kullanırsın , ama sırf memnun olan arkadaşlar ürünler hakkında olumlu yorum yapıyor diye onları reklam ile suçlayamazsın ...

Burası ürün ile ilgili yorumlar yapılan bir başlık , eğer kişi memnun kaldıysa olumlu , kalmadıysa da olumsuz yorum yapar..

arakadaşlar size güveniyorum ve firma yetkilisiyle olan diyologda güzeldi bakalım pazartesi sipariş etmeyi düşünüyorum artık.... zaten vücut iice yıkıma gidiyor yeteri kadar beslenemediğim için halsiz ve güçsüz kalıyorum daha önce almam gerekirdi şimdiye nasipmiş bakalım teşekküler yorumlarınız için.

ürünün tek kötü yanı tadı gayette iyi karışıyor ama tadına rağmen alıcam artık diğer firmalara dünyanın parasını yedirmekten bıktım!gayette iyi etki ediyor bence twinlabdan daha iyi mesela

aldım ozan kardeş bakalım deniycem tadı benim için önemi yok etkisi önemli karbonhidratınıda aldım oda lazım dı....

proteinle ve karbpnhidratı nasıl kullanıyorsun ve günde kaç defa kaç ölcek alıyorsun kardeşim banada açıklarmısın... zaman olarak sabah mı aksam mı genellikle sabah kalktıgında proteini al diolar idmandan sonra da bidaha al diolar , karbonhidratıda antrenmandan sonramı alıcaz?

antreman sonrası kullanılacak en uygun whey hangisi bu genrise urunlerinden bir de gainer alıcam onerir misiniz

ant.sonrası için izole olanı tercih edebilirsin ....
gainer konusunda bilgim yok , stevenlms yardımcı olacaktır msjı görünce...

antreman sonrası kullanılacak en uygun whey hangisi bu genrise urunlerinden bir de gainer alıcam onerir misiniz

antrenman sonrası ıcın en mantıklı urunler whey proteın ızolat ve whey proteın ızolat complex urunlerı

gaıner kımseye onermıyorum ( karbonhıdrata para vermeye bnce hıc gerek yok ) ama ılla alınacaksa dekstrın-v ısımlı urun uygundur

ama antrenman sonrası ıcın ıse dextroz mass olabılır

antrenman sonrası ıcın en mantıklı urunler whey proteın ızolat ve whey proteın ızolat complex urunlerı

gaıner kımseye onermıyorum ( karbonhıdrata para vermeye bnce hıc gerek yok ) ama ılla alınacaksa dekstrın-v ısımlı urun uygundur

ama antrenman sonrası ıcın ıse dextroz mass olabılır

sabah kalkar kalkmaz da iciyorum onun icinde uygun mudur ? Gainer daha once hic kullanmadım kilomun 4-5 katı komplex karbo alıyorum bana mısın demiyor bi de gainer kullanıcam bakalım etkisi olacak mı.Bunlara ilavaten creatin kombine etmek istiyorum su an elimde universal var o bitince genrise dan kreatin de alıcam

sabah kalkar kalkmaz da iciyorum onun icinde uygun mudur ? Gainer daha once hic kullanmadım kilomun 4-5 katı komplex karbo alıyorum bana mısın demiyor bi de gainer kullanıcam bakalım etkisi olacak mı.Bunlara ilavaten creatin kombine etmek istiyorum su an elimde universal var o bitince genrise dan kreatin de alıcam

evet uygundur dekstrın-v ısımlı urun

Back
Yukarı