Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
@çılgınjoe muhtemelen senin baktigim değerler optimum için 1 ölçek yani 30 Gr urun için... Genrise ise 100 Gr urun için.. bu sebeple değerler çok farklı gibi gorunuyor...

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir forumda aktif değilim fakat bu Genrise markası dikkatimi çekti daha önce pek kullanmadım fakat üzerinde araştırmalarda bulundum kendimce. Hepimizin bildiği gibi bazı protein tozları genelde aromalı ve tadı çok güzel gelmekte , aslında tamda işte bu konuda yanlış tutumda bulunuyoruz.Bir protein tozunun tadı ve aroması ne kadar güzel olursa o kadar gereksiz madde barındırdığına işaret eder bu da şişirilmiş ürün olarak karşımıza çıkıverir.Eski sporcular bunu daha iyi bilir eskiden protein tozları daha sade ve aroması yok denilecek kadar azdı. Artan rekabet ile birlikte daha fazla aromalı şekerli,karbonhidratlı protein tozları karşımıza çıkmaya başladı , tabi içimi kolay içtikçe içesi geliyor insanın demi, çünkü içindeki karbonhidrat ve gereksiz maddelerden dolayı :)
Her neyse fazla kafa karıştırmaya gerek yok , Genrise proetin tozunu diğer markalarla kıyaslayınca şişirilmemiş olması büyük dikkatimi çekti , hepimiz biliyoruz ki fazladan karbonhidrat katılması maaliyeti düşürüyor ama bize ucuz maliyetle pahalıya patlıyor bu yüzden aldığımız ürünlerin içeriğine dikkat edelim ,unutmayın ki sade aroması az olan bir tat daha iyidir her zaman.Tabikide kas gelişimi için karbonhidrata ihitiyaç var fakat bu ihtiyacı her şeyden karşılayabiliriz en basiti makarna, pilav,ekmek ne kadar ucuz demi bu besinler ;) o halde karar sizin ...

Herkese iyi sporlar.

aynen maıl attım gerı dönduler 100 gramında 20-22 gr bcaa var dedıler bır porsıyonunda 6 gr civarı bcaa var ozaman yakında alıcam.Kampanya ne zaman olur urunde bilgisi olan var mı?

Benimde 1.kutu bitti bitmek uzere. Shakere koyunca topaklama yapip karismiyor yek sikinti.bu.

HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bildiğin 500 ml pet su şişesine koyuyorum. Güçlü şekilde 10sn kadar calkaladigimda hiç topaklanma yaşamıyorum. Calkalamayi biraz sert yapmak faydalı oluyor galiba..
Pet şisenin içine tozu koymak icin nasil bir yontem uyguluyorsunuz. Bende oyke yapmayi dusunuyorum

HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.kutu bitmek üzere.. lakin artık instant yerine isolat tercih etmem gerekiyor, laktoz sorunum 2.kutuda tavan yaptı.. yine genrise kreatin de oldukça etkili..

genriseyi son yaptığı hareketinden ötürü kınıyorum
şöyleki; bir mesaj geldi telefonuma 200 lira üzeri alışverişlerde 20 lira indirim verilecekmiş tamam fena değil dedim
not;daha genrise ürünleri kullanmadım ama kullanmayı düşündüğüm için siteye abone olmuştum
siteye bir girdim daha önce baktığım protein tozu zamlanmış düşündüğüm tozdan iki kutu alıp 20 lira düşünce zaten eski fiyatına gelmiş oluyor
belkide gerçekten alışveriş yapma niyetiyle girdim siteye ama bu hareketini doğru bulmadım

2x değil hatta daha karlı olan ürünü de var şuan 154 servis 370 tl genrise izoleyle aynı değerler gibi. genrise izole 175 tl 2 yle çar 350 tlye 140 servis 2 kat fark nerde. hiç fark kalmamış dünyaca ünlü bir marka ile arasında.

attığım ürün izole değilmiş o yüzden fiyatı düşük normalde optimum daha pahalı ürün kalitesi düşünce fiyatıda düşmüş tespitlerime göre, genriseyi desteklememiz lazım 10 tl zam yaptılar diye biraz çıkıştım ama izolesi yüzde 100 olan bir ürün bu fiyata hiç bir yerde gerçekten yok, genriseye devam etmek en mantıklısı

ara o kadar meraklıysan emin ol seni seve seve gezdirirler boş muhabbet yapma aldığımız sanki storeid arkadaş :D gir siteye ara sana yardımcı olmucaklarını söylerlerse hesabımı silerim.
Sen 100 tl lik protein tozu aldığın halde bak hala aynı yerde sayıyosun ben 300 tl lik protein tozuyla neler yapıyorum aradaki fark işte ;)

Genrise turkiye piyasin en uygunu bence avrupa ürünlerde kullandim sadece tatlandirici oldugu için avrupa ürünler daha lezzetli geliyor kalite bakimin dan hiç bir fark yok degerler ayni kalite ayni aradaki fark almis basini gidiyor yerli ürün oldugu ve kar marji az oldugu için piyasada kötülüyorlar halbuki üründen çok memnunum

Sen 100 tl lik protein tozu aldığın halde bak hala aynı yerde sayıyosun ben 300 tl lik protein tozuyla neler yapıyorum aradaki fark işte ;)
kendini 4 aydır spor yapan birisiyle kıyaslıyabilecek seviyedeysen ne mutlu sana ve 300 tl verdiğin tozuna.
2012 den spor yapıyomuşsun profiline koyduğun ışık açısıyla yakaladığın fotoğrafla beni kıyaslaman saçma olur, seninle aynı spor geçmişi olan mesela berkay türkkan la kendini kıyaslarsan daha mantıklı olur senden 1 yıl eksiği var , veya 2 yıllık ege fitness ile kıyasla kendini.

Back
Yukarı