Geniş omuz sorunu.

Pappy

Üye
Başlıkta da belirttiğim gibi genetik olarak vucuduma nazaran geniş bir omuza ve dar bir bele sahibim. Benim sorunum bodye başladıktan sonra da omuzlarım iyece genişledi. Mahallade cizgi filimlerde ki süper kahramanlar gibi gezmeye başladım. Ve bu beni rahatsız ediyor. Omuzları genişletmeden geliştirmenin bir yöntemi varmıdır. veya bu genişliği nasıl kamufle edebilirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bence adam haklı...eğer aşırı bir zayıflık var ise gerçekten görüntü iğrenç(bana göre) ancak kilolu insanların yine bana göre en çok istediği şeylerden biriside geniş omuz ve iri omuz başlarıdır..ama yineliyorum aşırı zayıf kişilerde gerçekten kötü duruyor...

Başlıkta da belirttiğim gibi genetik olarak vucuduma nazaran geniş bir omuza ve dar bir bele sahibim. Benim sorunum bodye başladıktan sonra da omuzlarım iyece genişledi. Mahallade cizgi filimlerde ki süper kahramanlar gibi gezmeye başladım. Ve bu beni rahatsız ediyor. Omuzları genişletmeden geliştirmenin bir yöntemi varmıdır. veya bu genişliği nasıl kamufle edebilirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Gelişim olduğu sürece omuzlar da az veya çok gelişmeye devam edecektir. Hiç omuz çalışmasınız bile dolaylı yollardan az da olsa gelişim kaydedecek ve genel vücuda göre çok sıska kaldığı için kötü gözükecektir üstünüzü çıkardığınızda.
Durumunuz sandığınız gibi olmayabilir. Daha önce bu genişlikte omuz görüntünüz olmadığından garipsiyor olabilirsiniz.
Belinizi az d aolsa kalınlaştırmak için external oblique bölgesine yoğunlaşabilirsiniz.

benimde omuzlarım yapı olarak çok geniş duruyor.Body yapmaya başlayalı vücudum iyice gelişti belimim kalınlığı normal ama omuzlarım geniş.ayrıcada boyumu kısa gösteriyor.

bu sorun yavaş yavaş bendede belirmeye başladı vücudun proporsiyonu bozulmaya başladı. Estetik görünmek benim için olmazsa olmaz ama omuz genişlemesi abes görüntü yaratıyor. Olmazsa bodyyi bırakıp fitnesse kayacağım .

merak ettimde bel ve omuz olcunu yazabilir misin ?

La ne kadar şanslı oldugunun farkında deil bu arakdaş heralde Bir ectomorph olarak sizden 10 cm omuz istiyorum 122 den 132 olsa ne güzel olurdu valla

Arkadaşlar haklı vallahi, senin hoşuna gitmese bile geniş omuz ve ince bir bel çoğu erkeğin hayalidir, benim gibi. :-) Haftanın 2 gün 1 ya da 2 hareketle trapez çalışırsan, trapezler çıkar yavaştan. Trapezler çıkınca da, omuzlar düşer ve üçgen bir vücuda doğru gidersin bence...

Back
Yukarı