Öncelikle teşekkür ederim. Benim kilom çok az yiyorum yinede olmuyor bunun için ne yapmam gerekBoy uzaması için en geç 21.00 de yatakta uyumuş ol. 9-10 saat uyku yeterli olur. Büyüme hormonları 22.00 ile 02.00 arasında daha çok salgılanıyor. Uyuduğunda, yer çekiminin çekim etkisinden kısmen kurtuluyorsun. Bu yüzden uzama daha hızlı sağlanıyor.
Onun haricinde beslenmene dikkat et.
Kas için bence body e gerek yok. Kick Boks yap, yanında da temel powerliftin hareketlerini kendini çok zorlamadan yaparsan, ve yanına crossfit eklersen; tadından yenmez.Güçlenerek büyürsün.
Yiyorum ama kilo alamıyorum bahanesine,yalanına yıllarca bende kandım.Düzensiz uyku,spor yapmamak,sabah yarım yamalak kahvaltı yapıp akşam üzeri 2 porsiyon döner yiyip yanında 1lt kola içmek,üzerine 5-6 bardak çay içmek.2 porsiyon döner yemeği iştahımın açık olmasına bağlardım.Fakat doğru beslenme ve düzenli uyku ve spor birleşince kilo almanın aslında ne kadar kolay olduğunu gördüm.Hatta yiyorum ama kilo alamıyorum diyen ben bu saydıklarımdan sonra 14 günde 4 kg aldım.Fakat bu kadar hızlı kilo alımı da sağlıklı değil.Şimdi kilo alımını yavaşlatmaya çalışıyorum.Emin ol bu 3 en temel şeyi yaparsan kilo almaya başlayacaksın.Ama önce bir doktora git ve kontrole gir belki bütün bu olanlara bir rahatsızlık sebep oluyordur.Öncelikle teşekkür ederim. Benim kilom çok az yiyorum yinede olmuyor bunun için ne yapmam gerek