Ben yaklaşık 3-4 aydır spora gidiyorum pek bilgim olmadığından başlangıçta ölçüm yaptirmadim hocalardan ölçmeyince tam olarak ne kadar gelişim var bilemiyorum
Şimdi kol 28 omuz 107 göğüs 83
Şimdi kol 28 omuz 107 göğüs 83
Attım simdiFotoğraf?
Teşekkürler bakıyorum simdiGüzel değişim bravodevam et. Ben de konu açtım bakar mısın?
[DOUBLEPOST=1520535374][/DOUBLEPOST]Gelişim var ama daha iyi gelişebilirsin beslenme ve antrenman programın nasıl [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beslenmeyi sabah 2 simit 4 yumurta öğlen yemekhanede çıkan yemekler ve akşamda genellikle kuru fas. Plav ve yarim somun ekmek bu arada yaşım 19 ilk basta kiom 49 su simdi 52Gelişim var ama daha iyi gelişebilirsin beslenme ve antrenman programın nasıl [emoji4]
https://www.bodyforumtr.com/threads/bodye-yeni-başlayanlar-için-1-2-proğram-yapılış-şekli.4773/Günlük karbonhidrat ve protein ağırlıklı 3000-4000 kalori almaya çalış clean bulk yaparak [emoji4]
3-4 aydır Split mi çalıştın yoksa başlangıçta fullbody mi çalıştın?
Tsekkurler[DOUBLEPOST=1520580693][/DOUBLEPOST]başarılı tebrık ederım kardesım
Ara öğünlerde Yulaflı buskivi yesem olurmu vaya daha farkli neler yiyebilirimTamam o programa devam et gelişimini gözlemle.
Günlük 3000-4000 kalori arası almalısın clean bulk yaparak [emoji4]
Besin değerlerini öğrenmek için ve günlük aldığın kaloriyi hesaplamak için FatSecret uygulamasını kullanabilirsin [emoji4]