Burakogutcu
Üye
Selamun aleyküm öncelikle herkese yaklaşık 7 aydır vücut geliştirme yapıyorum önce ki 5 ay olumlu sonuçlarla devam ettim son 2 aydır artık sporda verim alamıyorum program açısından sorun çekiyorum özellikle göğüs ve omuz açısından. Site de bol bol araştırmalara yaptım program değiştirdim beslenmem çok düzenli ve supplement kullanıyorum ancak bir türlü antrenmanlardan sonra verim alamamaya başladım. Programı kendi kafama göre yapacak bir bilgiye sahip değilim gittiğim salonda ise her şey para olduğu için hocalar tabi ki para karşılığında yardım ediyor onları da anlayışla karşılıyorum bu şekilde para kazanıyorlar. Beslenme programım gayet iyi fakat antrenman programım var kol bacak ve sırtta memnunum ancak omuz ve göğüste ciddi anlamda sorun çekiyorum. Kilom 75 boyum 1.78 program yazma imkanı olan birisi varsa çok memnun olurum ben yine de programımı yazıyım onun üzerinden de yardımcı olabilirsiniz.
Göğüs
Dumbbell bench press 4 set x 8 tekrar
Dumbbell fly 4 set x 12 tekrar
Dummbbell incline bench press 4 set x 8 tekrar
Dips 4 set x max tekrar
Omuz
military press
dumbbell front raise
dumbell shoulder press
Lateral raise
kablo ile kafa hizama çekiş yaparak arka omuz çalışıyorum (Hareketin ismini bilmiyorum )
hepsini 4 set x 8 tekrar şeklinde yapıyorum
yardımlarınızı bekliyorum motiveli bir şekilde antrenman yapmak istiyorum artık
[DOUBLEPOST=1460576249][/DOUBLEPOST]yazmayı unuttum göğüste dumbbell bench presste 5 set yapıyorum 5. seti drop set şeklinde bitiriyorum
Göğüs
Dumbbell bench press 4 set x 8 tekrar
Dumbbell fly 4 set x 12 tekrar
Dummbbell incline bench press 4 set x 8 tekrar
Dips 4 set x max tekrar
Omuz
military press
dumbbell front raise
dumbell shoulder press
Lateral raise
kablo ile kafa hizama çekiş yaparak arka omuz çalışıyorum (Hareketin ismini bilmiyorum )
hepsini 4 set x 8 tekrar şeklinde yapıyorum
yardımlarınızı bekliyorum motiveli bir şekilde antrenman yapmak istiyorum artık