Herkese iyi forumlar.Bu tür açılan bir çok konu var fakat onlardan istediğim cevabı alamadım.Öncelikle Boyum 1.80 ve kilom 72.Bu sporda 1.5 seneyi tamamladım.Bunun 1 senesi beslenmeden , bilinçsizce geçti.Son 5 Aydır;
-Sabah , 4 yumurta , 100 grama yakin beyaz peynir , kepek ekmeği vs.
-Spordan sonra , Pirinç lapası , Tavuk Göğsü(yaklaşık 100 gr)
-Akşam, Pilav yada makarna yanında tavuk göğsü(100 grama yakın),Genel ev yemeği(ne olursa,mercimek,nohut vs)
Beslenme şeklim bu yönde.(Supplement kullanmıyorum)Öğünleri büyük tutmaya çalışıyorum.Esas sorun 5 aydir hala aynı ağırlıklarda zorlanıyorum.Örnek vericek olursam , Bench'te barla beraber 50 kilo , omuz dumbel preste 15 kilo , biceps 15 kilo gibi.Kol ölçümüm 33 cm idi 5 aydirda böyle.Sizce sebep nedir arkadaslar?
(Programımı yazmadım eğer sorun beslenme değilse onuda yazarım.)
-Sabah , 4 yumurta , 100 grama yakin beyaz peynir , kepek ekmeği vs.
-Spordan sonra , Pirinç lapası , Tavuk Göğsü(yaklaşık 100 gr)
-Akşam, Pilav yada makarna yanında tavuk göğsü(100 grama yakın),Genel ev yemeği(ne olursa,mercimek,nohut vs)
Beslenme şeklim bu yönde.(Supplement kullanmıyorum)Öğünleri büyük tutmaya çalışıyorum.Esas sorun 5 aydir hala aynı ağırlıklarda zorlanıyorum.Örnek vericek olursam , Bench'te barla beraber 50 kilo , omuz dumbel preste 15 kilo , biceps 15 kilo gibi.Kol ölçümüm 33 cm idi 5 aydirda böyle.Sizce sebep nedir arkadaslar?
(Programımı yazmadım eğer sorun beslenme değilse onuda yazarım.)