Shredded
Yeni Üye
Eğer cidden durum böyleyse bu epilasyon olarakta kullanılabilir o zaman.alınan bölge kel kalıyokökten aldıkları için. bagışta bulunıyım deme belki senin işine yarar
![]()
Eğer cidden durum böyleyse bu epilasyon olarakta kullanılabilir o zaman.alınan bölge kel kalıyokökten aldıkları için. bagışta bulunıyım deme belki senin işine yarar
![]()
Eğer cidden durum böyleyse bu epilasyon olarakta kullanılabilir o zaman.
Bunu öğrendiğim iyi olduda o zaman bu adamlar aynı zamanda bunu epilasyon yöntemi olarakta kullansa iyi para kırarlar kimse lazere gitmez.epilasyon kökten alır ama kök hücre ölmedigi için yeniden kıl üretmeye devam eder.saç ekiminde kök hücreyle birlikte alındıgı için ordan kıl çıkmıyo![]()
Bunu öğrendiğim iyi olduda o zaman bu adamlar aynı zamanda bunu epilasyon yöntemi olarakta kullansa iyi para kırarlar kimse lazere gitmez.
Bir tek benmi düşündüm bunu yoksa çok zahmetlimi bu kök hücre alma olayı![]()
Sivilceler için güzel bir çözüm buldum sir ağdadan hemen sonra daha önceden dermatoloğa gitmiş olanlar bilir sivilce için jel tarzında bir şey veriyorlar sürdüğünüz yeri kurutuyor.Ağdadan sonra sürünce sivilceyi engelliyor 2-3 gün üst üste sürünce tamamen sivilcesiz oluyor.thums:tabikide zahmetli vücutta 5 milyona yakın kıl varmış onları tek tek almaya hem sen dayanamazsın hemde adam hepsini alamaz![]()
Ya tek kötü yanı sivilceyi kurutuyor derinin içinde kalıyorAKNILOX Jel Eritromisin %4 bende kullanıyorum.sivilce dışında hiçbir yere sürmenizi tavsiye etmem tahriş ediyor,fakat sivilcelerdeki etkisi muazzam.
ben lapiden kullanıyorum memnunum
2 ay götürüyor beni..
Ağdadan uzun yokYok mudur uzun vadeli bir şey?![]()
Ağdadan uzun yok![]()
Vücuttaki kıl sıklığı ne kadar bilemiyorum amaBen kabul etsem bile onu yapacak biri lazım hyper_