geceleri rüyalanıyorum neden ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NacHo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NacHo

Üye
5 aydır vücut geliştirme yapıyorum son 2-3 aydır antrenmanlarım ağırlaşmaya başladı . bu son 2 aydır nerdeyse 2-3 günde bir rüyalanıyorum hormonlarım mı bozuldu acaba bazı geceler abartıp 2 defa rüya gördüğümde oldu ben bu kadar sık rüya gören biri değildim. böyle sorunu olan bir arkadaş daha varmı bunu nasıl düzeltebilirim. sabahın köründe kalkıp banyo yapmaktan perişan oldum.

geçer geçer :)

akşam yatmadan herhangi bir ek besin alıyor musun ? yahut yattığın yeri değiştirdin mi değiştirdikten sonra mı başladı?
yattığın yerde başının yakınlarında muzik setinle veya bilgisayarınla alakalı bir hoparlor var mı ?
ayrıca yaş 19 sanırım senin,
ergenlik dönemlerinde olabilir böyle şeyler hormonların gayet normal, zaten olmuyorsa bunlar ozaman kork :)

rüyalanma derken sanırım halk tabiri ile "kamyonu devirme" durumundan bahsediyor arkadaşımız, Danny Boy ve rockybalboa çözümü söylemiş zaten :)

Bazıları işi abartmış galiba sen mastürbasyon yapıp geleceğini riske atma sakın ;)

İnsanları kötü alışkanlıklar edinmesine teşvik etmemeliyiz.

• Like
Reactions: Azi
Bazıları işi abartmış galiba sen mastürbasyon yapıp geleceğini riske atma sakın ;)

aslında bu da mantıklı bir yaklaşım ama adam her gece kamyonu deviriyorsa da masturbasyona ihtiyacı vardır mutlaka, yani her dk cinsel ilişki yaşama şansımız olmuyor.

niye masturbasyon yapmak ilerde ki parasal durumunu falan mı etkiler :) yada unıverısteye gırıste bır kıstasmıdır

yada neden kötü ki yapmasında böle başlıklarmı açsın

Son düzenleme:
Kötü alışkanlıklar derken mastürbasyonu kastetmedim bu bir.

İkincisi danny boy senin için evet üzgünüm sende maddi açıdan ve sosyal açıdan sorunlar yaratır kötü şans işte.
Ama diğer insanlar için masturbasyon sürekliliğe iter. sabırsızlık baş gösterir. iradeliği kaybetmiş insanlarda sürekli yapılmak istenir. Zevk süresi kısalır sonrada hayatın boyunca bu durumu çekersin.

Nadir yapanlara lafım yok. sadece sürekli yap diyen üyelere lafım vardı vede söyledim :)

İkincisi danny boy senin için evet üzgünüm sende maddi açıdan ve sosyal açıdan sorunlar yaratır kötü şans işte.
Ama diğer insanlar için masturbasyon sürekliliğe iter. sabırsızlık baş gösterir. iradeliği kaybetmiş insanlarda sürekli yapılmak istenir. Zevk süresi kısalır sonrada hayatın boyunca bu durumu çekersin.

Nadir yapanlara lafım yok. sadece sürekli yap diyen üyelere lafım vardı vede söyledim :)
Haydar dumen forumdaymis sanirim.

Haydar dumen forumdaymis sanirim.

Konuya adam gibi cvp vermiyeceksen neden buradasın ?

Kullandıgınız ifadelere dikkat edin. Kimsenin anlamadıgı, yanlıs anlamalara neden olacak kısaltmalar da kullanmayın. Aksi halde 3 günden az olmamak üzere forumdan uzaklastırılırsınız.

Demir00

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Like
Konuya adam gibi cvp vermiyeceksen neden buradasın?
Adam gibi cevap yazdim zaten

Tekrar yaziyorum bacak antremani testo yukseltirr.

Kullandıgınız ifadelere dikkat edin. Aksi halde 3 günden az olmamak üzere forumdan uzaklastırılırsınız.

Demir00

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:04 ----------

Adam gibi cevap yazdim zaten

Tekrar yaziyorum bacak antremani testo yukseltirr.

Kullandıgınız ifadelere dikkat edin. Aksi halde 3 günden az olmamak üzere forumdan uzaklastırılırsınız.

Demir00
Yazilani anlmayan yada anlamamaya israr edene de ikaz gidiyormu sn. Demir00

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Like

neyı kastetın ozaman konu ıle ne alakası var bırısı sankı ot cek yada alkol al dedı

ıyıde adam zaten gece bosalması yasıyorum dıyor bu ne demek sence

gerekenı yapmıyor demekkı ondan neyın sabrı adam 19 yasında patlıcak duzeyde lıbıdosu var sen de sabret dıyosun adam sabredıyor zaten sorun orda gece ıslatıyor sonra her yerı

ya masturbasyon yap dıcektık ya sevıs ben farkındaysan ıkısınıde soledım

zaten ben tavsıye olarak kız bul sevıs dedım

allahtan sosyal ve maddı acıdan sorun yarattı bende yaratmasa zaten aman dıyım :)

neyı kastetın ozaman konu ıle ne alakası var bırısı sankı ot cek yada alkol al dedı

ıyıde adam zaten gece bosalması yasıyorum dıyor bu ne demek sence

gerekenı yapmıyor demekkı ondan neyın sabrı adam 19 yasında patlıcak duzeyde lıbıdosu var sen de sabret dıyosun adam sabredıyor zaten sorun orda gece ıslatıyor sonra her yerı

ya masturbasyon yap dıcektık ya sevıs ben farkındaysan ıkısınıde soledım

zaten ben tavsıye olarak kız bul sevıs dedım

allahtan sosyal ve maddı acıdan sorun yarattı bende yaratmasa zaten aman dıyım :)

Sizin yazdıklarına karşılık yazdım bir kişinin anlattığı karşısındakinin dinleyebildiği kadarmış işte

• Like
başkasının derdi için birbirine bile düşen üyeleri görünce duygulanıyorum..çok dokunaklı..

yaw arkadaşlar özellikle bir grup , en basit bir konuda bile birbirinize nasıl düşebiliyorsunuz merak ediyorum

yani artık kızamıyorum..uyarasım gelmiyor..lütfen..tüm forum bölümleri için söylüyorum..

sa-kin o-la-lım.....

Back
Yukarı