Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
3 gün ağırlık 3gün hit kardiyo 1 gün boş şeklinde antrenmanım var,ağırlık günleri 4 artı 4 şeklinde alıyorum.kardiyo ve boş günde nasıl almalıyım ?

bb com da 4 tablet 8 g iken tr sitelerinde 5 tb 8 g ben yurtdışı kaynağın referans alınmasını öneririm ayrıca 7 olmuş 8 olmuş ne farkeder protein tozunun shakerin dibinde kalanını hesap ediyormusunuz

evet shakerin sonunda kalanını her zaman suyla çalkalıyıp içerim...

bu arada üstteki yorumlara bakarsanız bi arkadaşın yanlışını düzeltmek için konuya msj yazdığımı görürsünüz. Yani bi yanlışı düzeltmek adına. Sonra da başka bi arkadaşın doğru yazdığım bilgiyi yanlış diye açıklamasından dolayı tekrar cevap hakkım oldupğunu hissettim durum budur. Hesap kitap yapmayı sevdiğimden değil yani :D

saygılar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:29 ----------

3 gün ağırlık 3gün hit kardiyo 1 gün boş şeklinde antrenmanım var,ağırlık günleri 4 artı 4 şeklinde alıyorum.kardiyo ve boş günde nasıl almalıyım ?

Off günlerde beslenme düzenine aynı şekilde devam edersin, supllement alımı şart değil.

bu arada üstteki yorumlara bakarsanız bi arkadaşın yanlışını düzeltmek için konuya msj yazdığımı görürsünüz. Yani bi yanlışı düzeltmek adına. Sonra da başka bi arkadaşın doğru yazdığım bilgiyi yanlış diye açıklamasından dolayı tekrar cevap hakkım oldupğunu hissettim durum budur. Hesap kitap yapmayı sevdiğimden değil yani :D

saygılar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:29 ----------

Off günlerde beslenme düzenine aynı şekilde devam edersin, supllement alımı şart değil.
mesaj ortayadır şampiyon sen üstüne alma önceki mesajlarıda gördüm merak etme gereksiz uzamasın diye yazılmıştır

saygılar

Peki kardiyo günlerinde nasıl almalıyım ?

kardiyo günlerinde sadece antremandan önce alabilirsin Antremanın daha iyi geçer. Antremandan sonra almana gerek yok sonuçta amaç yağ yakmak.

badboy9119 her supplementte yorumun var peki hangileri elinde var? sorup duruyorsun almak ıcın mı soruyorsun yada var nasıl kullanıcagınımı soruyorsun merak edıyorum

Uzun zamandır Universal Amino 2700 kullanıcısıyım ve bu üründen çok memnunum ama değişiklik olsun diye Gaspari almak istiyorum kutu bitince. Tavsiye eder misiniz? Yoksa Amino 2700'e devam mı edeyim?

Uzun zamandır Universal Amino 2700 kullanıcısıyım ve bu üründen çok memnunum ama değişiklik olsun diye Gaspari almak istiyorum kutu bitince. Tavsiye eder misiniz? Yoksa Amino 2700'e devam mı edeyim?

Universal 2700 hiç denemedim ama gaspari tavsiye ederim kullanmaya başlayalı 2.5 hafta oldu recovery etkisi güzel antreman sırasında da sonrasonda da kasları iyi toparlıyor gelişim açısından da memnunum etkisini göstermeye başladı fiyat performans açısından oldukça iyi bi ürün değiştirmeyi düşünmüyorum kullanılabiliritesi var...

Universal 2700 hiç denemedim ama gaspari tavsiye ederim kullanmaya başlayalı 2.5 hafta oldu recovery etkisi güzel antreman sırasında da sonrasonda da kasları iyi toparlıyor gelişim açısından da memnunum etkisini göstermeye başladı fiyat performans açısından oldukça iyi bi ürün değiştirmeyi düşünmüyorum kullanılabiliritesi var...

O zaman Gaspariye bir şans vereyim. Hem de benim için değişiklik olur. Açıkçası beni en çok ilgilendiren kısmı da recovery, recovery etkisi güzelse benim açımdan kullanmaya değer.

-Fiyat / Performans olarak 10 numara bir ürün ve Optimum AmiNO-Energy ile birlikte kişisel favori supplementim !! Maddi imkanı olan arkadaşlara bu ürünle ON AmiNO Energy birlikte kullanmalarını tavsiye ederim!

2 gün antreman bir gün off olarak çalışıyorum. şu anda sadece Muscletech Whey Protein kullanıyorum. Gaspari amino 8000 ve Gaspari Glutamin kullanmak istiyorum sizce doğru seçim mi? ürünleri antreman günleri ve off günler bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum nasıl kullanmam gerekiyor?

Arkadaşlar ben de bu üründen almaya karar verdim.5+5 şeklinde kullanmayı düşünüyorum; off günlerde nasıl alıyorsunuz peki?
Etiketinde off günler için kullanımı tavsiye edilmemiş.Yine 5 mi alıyorsunuz?

multipower 2200 ı bundan daha iyi değerlere sahıp ama fiyatı dustuğu için almaya karar verdım multipower 700 tabletlık olanını kullandım ant öncesi 6 sonrası 7-8 olarak gayet iyiydi markaya karsı biraz takıntılıyım gaspari bcaa 180 tablet olanı gecen hafta bitirdim ant öncesi 4 sonrası 5 kullandım ama beklnen etkıyı alamadım dozajı artırdım ant öncesi 5 sonrası 6 kullandım biraz daha ,iyiydi ama 20 gunde bitti bu urunde 3 gune elıme gecıcek ant öncesi 6 sonrası 8 olarak kullanıcam ilerlyen gunlerde etkılerı yazarım urun 73 tl ya dustu die sipariş verdım 110 tl cıvarı olsaydı kesınlıkle almazdım...............

bb com da satılanlar niye 350 tb bizdekiler 325 tb ayrıca bb com üzerinden gelenlerde tabletler üzrinde gaspari yazmıyor ancak tr sitelerinde 73 tl ye satılan üründe yazıyor sahte olabilirler mi açıkcası rahatsız edici bir durum bsn ve gasparide ki bu anormal indirimlere artık kuşkuyla bakıyorum

daha önce de yazmışımdır; ürün satmak da zor görünen kadarıyla
pahalı satsanız, alanı olmuyor; indirim yapsanız ya da ucuz satsanız yine kuşku ile bakılıyor :)
şahsen piyasaya sahte/farklı ürün satışını destekleyecek firma olabileceğini sanmıyorum.
bu meydana çıkarsa firmanın bittiğinin ilanıdır, kimse bir daha o markadan bir şey almaz.
aklanan su firmalarının sahipleri ile yapılan röportajları izlediniz mi?
sarsılan itibarlarıyla tükenen satışlarını nasıl düzelteceklerinden dert yanıyorlardı.

daha önce de yazmışımdır; ürün satmak da zor görünen kadarıyla
pahalı satsanız, alanı olmuyor; indirim yapsanız ya da ucuz satsanız yine kuşku ile bakılıyor :)
şahsen piyasaya sahte/farklı ürün satışını destekleyecek firma olabileceğini sanmıyorum.
bu meydana çıkarsa firmanın bittiğinin ilanıdır, kimse bir daha o markadan bir şey almaz.
aklanan su firmalarının sahipleri ile yapılan röportajları izlediniz mi?
sarsılan itibarlarıyla tükenen satışlarını nasıl düzelteceklerinden dert yanıyorlardı.
benim mesajıma cevaben yazmışsın herhalde o zaman şunlarada cevap verde sahte olduğunu düşünmeyelim
usa de 350 tb her tb 2 g ve üzerinde gaspari yazmıyor
tr de satılanlar 325 tb her tb 1.6 g ve üzerinde gaspari yazıyor

benim mesajıma cevaben yazmışsın herhalde o zaman şunlarada cevap verde sahte olduğunu düşünmeyelim
usa de 350 tb her tb 2 g ve üzerinde gaspari yazmıyor
tr de satılanlar 325 tb her tb 1.6 g ve üzerinde gaspari yazıyor

Yardimi olursa konuya Polonya'da satılanlar 325 tb her tb 1.6 g ve üzerinde gaspari yazıyor.

ürün bugün elime geçti.
100gr için değerler verilmiş; terazide tarttım, 100gr 35 tablet ediyor, ona göre karşılaştırma yapmak lazım.
animal 2700 kullanıyordum bu zamana kadar; haplar 2700e göre büyük değil, 5i birden rahatlıkla yutuluyor.
sadece kullanım önerisine göre antrenman öncesi ve sonrası için 5er adetlik kullanım sonrasında başka almıyoruz sanırım; örneğin 2700 gibi gün içine yayılan bir kullanımı yok anladığım kadarıyla, o konu biraz kafamı kurcaladı.
doctor; özellikle senin mesajına cevap yazmadım.
diğer protein tozlarında da indirim yapıldığında kuşkuyla bakılıyor, ama fiyatlı olunca da pahalı diye şikayet ediliyor demek istiyorum.
sahte ürün piyasaya süreceklerini de sanmıyorum diyorum, eğer öyle ise de ve meydana çıkarsa o markadan kullanan olur mu bir daha?bunu firmanın haber almaması, duymaması da imkansız gibi.firma bunu riske atabilir mi?
diğer konularda da markaların ülke piyasasına göre çeşitlendirildiğinden bahsedilmiş, belki bu ürün de o satış stratejisine göre ambalajlanmıştır, bilemiyorum.
sonuçta indirimler konusunda ben olumsuz değilim ve biz son kullanıcıların lehine olan, gelişen piyasada rekabetin yine bizlerin kaliteli ürünleri uygun fiyatla kullanma ihtimalini savunuyorum.

Son düzenleme:
Back
Yukarı