bb com da 4 tablet 8 g iken tr sitelerinde 5 tb 8 g ben yurtdışı kaynağın referans alınmasını öneririm ayrıca 7 olmuş 8 olmuş ne farkeder protein tozunun shakerin dibinde kalanını hesap ediyormusunuz
3 gün ağırlık 3gün hit kardiyo 1 gün boş şeklinde antrenmanım var,ağırlık günleri 4 artı 4 şeklinde alıyorum.kardiyo ve boş günde nasıl almalıyım ?
mesaj ortayadır şampiyon sen üstüne alma önceki mesajlarıda gördüm merak etme gereksiz uzamasın diye yazılmıştırevet shakerin sonunda kalanını her zaman suyla çalkalıyıp içerim...
bu arada üstteki yorumlara bakarsanız bi arkadaşın yanlışını düzeltmek için konuya msj yazdığımı görürsünüz. Yani bi yanlışı düzeltmek adına. Sonra da başka bi arkadaşın doğru yazdığım bilgiyi yanlış diye açıklamasından dolayı tekrar cevap hakkım oldupğunu hissettim durum budur. Hesap kitap yapmayı sevdiğimden değil yani
saygılar
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:29 ----------
Off günlerde beslenme düzenine aynı şekilde devam edersin, supllement alımı şart değil.
evet shakerin sonunda kalanını her zaman suyla çalkalıyıp içerim...
bu arada üstteki yorumlara bakarsanız bi arkadaşın yanlışını düzeltmek için konuya msj yazdığımı görürsünüz. Yani bi yanlışı düzeltmek adına. Sonra da başka bi arkadaşın doğru yazdığım bilgiyi yanlış diye açıklamasından dolayı tekrar cevap hakkım oldupğunu hissettim durum budur. Hesap kitap yapmayı sevdiğimden değil yani
saygılar
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:29 ----------
Off günlerde beslenme düzenine aynı şekilde devam edersin, supllement alımı şart değil.
Uzun zamandır Universal Amino 2700 kullanıcısıyım ve bu üründen çok memnunum ama değişiklik olsun diye Gaspari almak istiyorum kutu bitince. Tavsiye eder misiniz? Yoksa Amino 2700'e devam mı edeyim?
Universal 2700 hiç denemedim ama gaspari tavsiye ederim kullanmaya başlayalı 2.5 hafta oldu recovery etkisi güzel antreman sırasında da sonrasonda da kasları iyi toparlıyor gelişim açısından da memnunum etkisini göstermeye başladı fiyat performans açısından oldukça iyi bi ürün değiştirmeyi düşünmüyorum kullanılabiliritesi var...
Arkadaşlar ben de bu üründen almaya karar verdim.5+5 şeklinde kullanmayı düşünüyorum; off günlerde nasıl alıyorsunuz peki?
Etiketinde off günler için kullanımı tavsiye edilmemiş.Yine 5 mi alıyorsunuz?
benim mesajıma cevaben yazmışsın herhalde o zaman şunlarada cevap verde sahte olduğunu düşünmeyelimdaha önce de yazmışımdır; ürün satmak da zor görünen kadarıyla
pahalı satsanız, alanı olmuyor; indirim yapsanız ya da ucuz satsanız yine kuşku ile bakılıyor
şahsen piyasaya sahte/farklı ürün satışını destekleyecek firma olabileceğini sanmıyorum.
bu meydana çıkarsa firmanın bittiğinin ilanıdır, kimse bir daha o markadan bir şey almaz.
aklanan su firmalarının sahipleri ile yapılan röportajları izlediniz mi?
sarsılan itibarlarıyla tükenen satışlarını nasıl düzelteceklerinden dert yanıyorlardı.
benim mesajıma cevaben yazmışsın herhalde o zaman şunlarada cevap verde sahte olduğunu düşünmeyelim
usa de 350 tb her tb 2 g ve üzerinde gaspari yazmıyor
tr de satılanlar 325 tb her tb 1.6 g ve üzerinde gaspari yazıyor