Gainer mı kullanmalıyım yoksa Protein mi

Arkasaşlar merhaba. Araştırmaktan baktım ki gözlerimi kaybedeceğim artık bir bilene danışmanın vakti geldi diye düşündüm.
4 aydır düzenli ve beslenmeme dikkat ederek spor yapıyorum. 78 den 74 kiloya düştüm ve önden giden göbeğim şükür artık yok. 4 ayın başında karntin kullandım. şimdi iki aydır da protein kullanıyorum. Karın bölgemde hala yağ var. Fotodan görüyorsunuz zaten. Sizce ptotein bittiğinde yeniden protein tozu ile mi devam etmeliyim yoksa gainer ile hacim mi kazanmalıyım. Hacim kazanacağım derken yağlanmaktan korkuyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Boyum 186
Kilom 74
Yaşım 27
Haftada 4 defa salona gidiyorum bunun dışında 2 defa basket oynuyorum.
IMG_20170703_221233.jpg

Dostum benim sana nacizane önerim beslenmeyle minimum yağ ile kilo almak özelden yazarsan yardımcı olurum detaylıca

SM-G720AX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gainerlar da çeşit çeşit. Benim tavsiyem karbonhidratı yüksek bir proteini gainer niyetine kullan örnek prv max5 ya da mr olimpia. Basket günü 3 ölçek alırsın gainer olur fitnes günü tek ölöwk akırsın protein olur

ikinize de teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. yorumlardan çıkarımım gainer kullanmadan doğal karbonhidrat ve takviye olarak protein alımı olacak.
farklı görüşlere açığım yine de :)
herkese iyi forumlar

P–10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikinize de teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. yorumlardan çıkarımım gainer kullanmadan doğal karbonhidrat ve takviye olarak protein alımı olacak.
farklı görüşlere açığım yine de :)
herkese iyi forumlar

P–10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olması gereken bu bence aman aman bir etkisi olmazdı zaten gainerin

Ben kullanıyorum. Triatlon taptığım günlerde 3 saatte 1400 kalori civarı yakıyorum 1000 kalorilik bir karışımla günü sıfırlıyorum.

Back
Yukarı