Gainer markadan markaya fark var, şekeri yüksek olan da var olmayan da.
Seni en iyi ben anlarım, kilo almak işkence, benim bir aylık gıdamla bir aile doyar.
Şeker kilo aldırmaz, fast food aldırmaz, kilo alayım diye spora başlamadan önce günde 500 gram tulumba yedim 1 ay, 1 kilo aldım, günde 4 ekmek yerim, daha saymayayım anlaşılmıştır sanırım, boy kilo oranım spora başladığımda 180 76, gainer aldım 83 oldum 2 buçuk ayda.
Gainer nasıl kullandığın önemli. Üstünde yazanı uygularsan çabuk biter göbek yapar. Hardline gainer aldım eylülde 2 buçuk ay oldu bu hafta ancak bitecek.
Gainer nasıl kullanılır.
Öncelikle günlük kalori ihtiyacını bul üzerine 500 ekle, düzenli spor yapıyorsan 300 daha ekle. Diyelim 3000 yaptı.
6 öğün yiyeceksin günlük diyelim.
Öğünlerde tıka basa ye, ortalama aldığın kalori miktarını hesapla yediklerinin, o öğünde ne kadar alman gerekse eksik kalan kısım varsa gainerdan karşıla, eksik yoksa gainer kullanma. Her öğünde bunu yap, özellikle gece yatarken gainer al, yatmana 2 saat kala benim gibi yulaf ezmesi ye.
Gainer açık kapamak için kullanıyorum, normalde 20 günde falan bitmesi gerekirdi ama iyi yediğim için bazı günler sadece içinden çıkan ölçekle bir ölçek aldım kalori fazlası alayım diye. Doğal olarak göbek yapmadı, çabuk da bitmedi.
Fast food ve şeker gibi sağlıksız, aşırı kilo yapan gıdaların bile kilo aldıramadığı bizlere, sağlıklı ve lifli makarna tavsiyesinde bulunacak çok kişi karşına çıkacaktır, hatta beni de eleştirecektir, proteini eksik etme ama ne bulursan da ye. Biz böyle vücutlara sahibiz.
Şekerli gıdalar tüketmiyorum eskisi gibi, ama ne zaman canım tatlı fast food isterse yiyorum, sen de ye, tüm öğünlerin sağlıklı yaşam için kaliteli gıdalar içermeli tabii ki, benim dediğim şey yağ olacak korkusuyla yememezlik yapma, şu forumda bulunan bir çok kişi 1 porsiyon tatlı yesin tartıya yansır belki ama bizde öyle olmuyor.
Bulk olmayı becerirsek define olmak bizim için çocuk oyuncağı, onunla teselli buluyorum