Merhaba Abilerim..
Orta dece body yapıyorum yani 2 aydır yapıyorum ama fazla bir gelişme yok Şimdi size sorularımı soracam Umarım yararlı bilgiler çıkar..
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler..
İlk Olarak Antremanımı Söylüyorum (Kendim yaptım) :
İlk Olarak Doumble (Kol kası ) ile başlıyorum(Çift Kol) :
1.Set 25kg 15 tekrar
2.set 27kg 13 tekrar
3.set 28kg 10 tekrar
4.set 30kg 8 tekrar ---> Zorlanıyorum
4.set 30kg 7 tekrar ---> Zorlanıyorum
Sonra Göğüs bench press Klasic Halter Kaldırma :bench_O
1.Set 30kg 25 tekrar
2.set 32kg 20 tekrar
Sonra Karın kasları için mekik programım var 8min abs Diye biliyorsunuzdur çok yaygın .. sonra onu yapıyorum ve bitiyor..
Ortalama 30 dk sürüyor antreman 30 dk sonunda çok terli oluyorum ama vucudumda fazla bir yorgunluk olmuyor yine kollarım fln ağırmış oluyor ama ilk bodye başladığımda her tarafım ağrıyo yıkılcak gibi oluyodum öyle olmuyo geliştiğini hisstemiyorum sanki..Ve 2 Aydır hergün çalışıyorum fazla bir gelişme yok anlayamadım artık sinirlenmeye başladım yani
Sizce çalışma programımda hata nerde ? Sıralamamı yanlış yani ilk mekik fln mı olması lazım öyle oluncada halim kalmıyo ? yardım edin lütfen Hatalarımı söylerseniz ve yardımcı olursanız Çok mutlu olurum
Yaş :16 boy 178 Kilo 69 Protein kullanıyorum ama arada..
Cevapları bekliyorum ...
Orta dece body yapıyorum yani 2 aydır yapıyorum ama fazla bir gelişme yok Şimdi size sorularımı soracam Umarım yararlı bilgiler çıkar..
Cevap verenlere şimdiden teşekkürler..
İlk Olarak Antremanımı Söylüyorum (Kendim yaptım) :
İlk Olarak Doumble (Kol kası ) ile başlıyorum(Çift Kol) :
1.Set 25kg 15 tekrar
2.set 27kg 13 tekrar
3.set 28kg 10 tekrar
4.set 30kg 8 tekrar ---> Zorlanıyorum
4.set 30kg 7 tekrar ---> Zorlanıyorum
Sonra Göğüs bench press Klasic Halter Kaldırma :bench_O
1.Set 30kg 25 tekrar
2.set 32kg 20 tekrar
Sonra Karın kasları için mekik programım var 8min abs Diye biliyorsunuzdur çok yaygın .. sonra onu yapıyorum ve bitiyor..
Ortalama 30 dk sürüyor antreman 30 dk sonunda çok terli oluyorum ama vucudumda fazla bir yorgunluk olmuyor yine kollarım fln ağırmış oluyor ama ilk bodye başladığımda her tarafım ağrıyo yıkılcak gibi oluyodum öyle olmuyo geliştiğini hisstemiyorum sanki..Ve 2 Aydır hergün çalışıyorum fazla bir gelişme yok anlayamadım artık sinirlenmeye başladım yani
Sizce çalışma programımda hata nerde ? Sıralamamı yanlış yani ilk mekik fln mı olması lazım öyle oluncada halim kalmıyo ? yardım edin lütfen Hatalarımı söylerseniz ve yardımcı olursanız Çok mutlu olurum
Yaş :16 boy 178 Kilo 69 Protein kullanıyorum ama arada..
Cevapları bekliyorum ...