Günlük 76-176 (Grip Strength)

Seçmeli Hareketler Lower Core
01-Squat & Power Wall Sit max
02-Calf Raise
03-İnching Plank + Swissball Jackknife

Sabit Hareketler

*Special Bar Static Pull/Chin Up - Muscle Push Up Combo
*Core Theraband Twist
*Back Extension with Swissball

Seçmeli Hareketler Grip Strength
1-Gripper
2-(4)Nail Bending 180.6 - 150.5 - Shadow Boxing
3-Wrist Roller + Pinch Grip
4-Supination - Pronation - Radial / Ulnar dev.

Bugün seçmeli hareketler lower core'den 01 ve grip'ten de 4 numara vardı, sabit hareketler adı üstünde sabit :) Devamlılık sağlayabilirsem zamanla detay veririm.. zira günlük açıp arazi olma durumlarından bezdim..

02-Calf Raise

Sabit Hareketler
*Core Theraband Twist

1-Gripper

-Bugün zor bir gündü, 2 tüp kan verdim ve verilen antibiyotik epey halsizleştirdi ama yine de antrenman yaptım.. zaten benim antrenman epey kısa sürüyor, 1 hafta çile çekicez bakalım.. Bugün seçmeli calf raise vardı.. kavrama gücüne yönelik el yayıyla yapılan antrenmanlar vardı.. bu el yayı macerasına da geçen ay başladım.. instagramdan video.. https://www.instagram.com/p/BbpWI_mndLg/?hl=tr&taken-by=s.t.h.a.m.m.e.r

02-Calf Raise

Sabit Hareketler
*Core Theraband Twist

1-Gripper

-lower core için favori hareketlerimden inching plank-jackknife kombosuyla başladık, genelde tek set maximum tekrar yapıyorum.. kavrama gücünde çivi bükme vardı, 4 adet inşaat çivisi.. ikisi 18 lik ikisi 15 lik.. 15 likleri yukardan 18 likleri aşağıdan büküyorum.. sonunda da 1 er kiloluk dambıllarla 3 dakika gölge boksu ile final.. instagram video.. https://www.instagram.com/p/BbrrMssnvfh/?hl=tr&taken-by=s.t.h.a.m.m.e.r

Son düzenleme:
bu hareketlerden serbest tırmanış ya da kaya tırmanışı tarzı hisler alıyorum ya da ne bileyim bi bilek güreşi gibi.var mı böyle sporlarla alakanız?normal grip idmanlarına benzemiyor,daha yüksek amaçlar var sanki overkill olmuş biraz sadece genel grip amaçlıysa.ilginç ve beğendim,takipteyim.

01-Squat & Calf Raise
02-İnching Plank + Swissball Jackknife

Sabit Hareketler
*Fat Gripz Pull/Chin Up Combo - Muscle Push Up Combo
*Core Theraband Twist

1-Gripper + Pinch Grip
2-Supination - Pronation + (2)Nail Bending 180.6 - 150.5 + Wrist Roller

-Son düzenleme bu şekilde.. Yazmayınca pek düzene giremediğimi fark ettim.. Bugün bacağa vuran sırt ağrısı çektim ve mc gill in büyük üçlüsüyle günü açtım, belimdeki sıkıntıdan ötürü barfiks demirini 2.42 den 1.95 e düşürdüm, buna karşın barı kalınlaştırıcam.. ayrıca kanca, çamaşır ipi ve su borusundan yaptığımız icadı da bu kapı barında kullanmayı düşünüyorum..

01-Squat & Calf Raise

Sabit Hareketler
*Core Theraband Twist

1-Gripper + Pinch Grip

günün antrenmanı bu şekilde, birkaç gün ara verdim.. aralıksız devam niyetim var.. gripper video https://www.instagram.com/p/BccugrTHiNL/?taken-by=guneykoraltan

01-Squat & Calf Raise

Sabit Hareketler
*Core Theraband Twist

1-Gripper + Pinch Grip

günün antrenmanı bu şekilde, birkaç gün ara verdim.. aralıksız devam niyetim var.. gripper video https://www.instagram.com/p/BccugrTHiNL/?taken-by=guneykoraltan
Fat grip için ne kullanıyorsun acep

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fat grip için ne kullanıyorsun acep

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Isı yalıtım malzemesi, nalburda 3 5 liraya satılıyor.. orjinali tuzlu biraz [emoji16]
8792f830bc009710a7aaaef46f21fe1b.jpg
f3d27050ac05e88d4c52676f9d64ddf2.jpg
8339527065661946ec864a6b7cb90d6e.jpg

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

01-Squat & Calf Raise

Sabit Hareketler
*Core Theraband Twist

1-Gripper + Pinch Grip

-bugün yarım yamalak antrenman oldu, bunda başarısız coc 3 denemesinin etkisi var video https://www.instagram.com/p/BckhrzVH4P5/?taken-by=guneykoraltan

YOo0AD.jpg
5GjJJM.jpg
Eyjoa9.jpg

Qpjqk3.jpg
4GNBqq.jpg

Seçmeli hareketler grip strength bölümünde kullanılan ekipmanlar, kreatin kutusundan wrist roller yaptığım da oldu, çamaşır ipi ve kanca yardımıyla pekçok şey yapılıyor :)
Programda yeni düzenleme var (2a2b), row aparatını farklı bir amaçla kullanmaya karar verdim, bileğe müthiş yük bindiriyor.. başta row aparatıyla barfiks çektim ancak bileğe yönelik girya tipinde kullanmak daha mantıklı geldi..

01-Squat & Calf Raise

Sabit Hareketler
*Core Theraband Twist

1-Gripper + Pinch Grip
2A-Supinat - Pronat + Wrist Roller
2B-Row Ap. Wrist + (2)Nail Bending 180.6 - 150.5

Hocam fitikli birine nasil antrenman onerirsiniz

diğerleri kadar önplanda olmasa da bu arkadaş vazgeçilmezim
lbAaNb.jpg

sabit hareketlerde top üstünde ters mekik olsun, lower core de yine top üstünde jackknife ve inching plank kombosu olsun.. yine direnç lastiğiyle dönüşler olsun.. tek amaç merkez bölgeyi güçlendirmek.. süreklilik kazanmak, masa başı işte çalışmama rağmen durumum iyi, arada sancılar olsa da alıştım..

sabah şirketten bir arkadaşla bilek güreşi yaptığımdan bugün tedbir amaçlı dinlenme olacak, ayakta güreş yaptık lakin ben biraz boş bulundum.. adam iki elini birleştirmiş :) onu geç farkettim, benim bilekten çatırtı geldi :) , neyse durumu fark edince yüklendim, arkadaş 1 metre savruldu :) sabah 8 30 dan öğlen arasına kadar bilekle dirsek arasında sancı olsa da öğleden sonra geçti, bu vesileyle bugün dinlenme..

Hocam fay gripz baya iyiymiş hemen gidip alacağım :)
Gripperı da iyi antrenmana dahil etmişsiniz. Ben başaramadım bir türlü. Sonra da önce de yapsam bir tarafta performans düşüklüğü oluyor.

bahçeniz varsa bahçede boş damacanaya yavaş yavaş suyu arttırarak hammer tutuş şeklinde yarım curl ve isometric curl yapabilirsiniz,(çok dikkat ederseniz evde bile yapılabilir)
geçenlerde ben yapmıştım masrafsız 10 numara bir kol antremanı
57968908489.jpg

bahçeniz varsa bahçede boş damacanaya yavaş yavaş suyu arttırarak hammer tutuş şeklinde yarım curl ve isometric curl yapabilirsiniz,(çok dikkat ederseniz evde bile yapılabilir)
geçenlerde ben yapmıştım masrafsız 10 numara bir kol antremanı
57968908489.jpg
bu damacana iyi fikir, sabit kiloda da iş görür.. ben row aparatını benzer mantıkla kullanıyorum.. önce 2 elle tutuş ve denge ardından tek el..

Hocam fay gripz baya iyiymiş hemen gidip alacağım :)
Gripperı da iyi antrenmana dahil etmişsiniz. Ben başaramadım bir türlü. Sonra da önce de yapsam bir tarafta performans düşüklüğü oluyor.
fat gripz için svg forumdan ilham almıştım, gripper olayına başlayalı çok almadı ama ummadığım türde gelişme var..

-Bu arada bugün arkadaşla yine bilek güreşi yaptık, sağ dirsekte dünden kalma sıkıntı var.. c.tesi antrenman yapıp duruma göre 1-2 hafta ara verebilirim, sıkıntı olmazsa devam.. akşam coc 2 ile haşır neşir oldum biraz, ummadığım tekrarlar çıktı, video https://www.instagram.com/p/BcsURyRlxFh/?taken-by=guneykoraltan

01-Squat & Calf Raise

Sabit Hareketler
*A)W. High Bar + Fat Row Bar Pull Up - Theraband Triceps with Twist
*B)Static Pull Up Combo + Push Up Bar Combo

1-Grippers
2A-Supinat - Pronat + Wrist Roller
2B-Blob + (2)Nail Bending 180.6 - 150.5

-Son düzenleme bu şekilde, dirsekte sıkıntı yok.. bugünden https://www.instagram.com/p/Bcw_TwmlW7o/?taken-by=guneykoraltan
bu damacana olayı ilham verdi, o nedenle row aparatını kalınlaştırıp barfikste kullanmaya karar verdim.. blob tarzı bi düzenek yaptım..

Back
Yukarı