Günlük 58-164

Bugün off gündü
Kahvaltı
1 yumurta 1 çay kaşığı zeytinyağıyla kızarmış
Kaşar
Salam
Ekmek
u5a2y8ep.jpg

Öğle yemeği
Dana eti. (Iş yerinin)
Salata
Kepek ekmek
mu8e4yhe.jpg

Ara öğün
10 tane badem

Akşam yemeği
Hindi, mantar, sarı biber, brokoli, havuç, soganlı stir fry. 2 kaşık zeytinyağı ve 5 kaşık soya sosuyla pisirdim.
Yeşil çay
8abu3udy.jpg

Karpuz yemeyi düşünüyorum, biri beni durdursun, meyve yemeyeceğim diye söz vermiştim kendime.

Bugün çok yağ yemisim gibi, öğle yemeği dışında hepsi sağlıklı yaglardi diye düşünüyorum.
e7e2e2u4.jpg

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lower body günü
Sthammer olmasa hangi programı çalışacaktım bilmiyorum, gerçekten teşekkür ederim program için:)
2x2kg, 2x5 kg
2061ri1.jpg

Dün karpuz yemediğim için bugün kendimle gurur duyuyorum :)

Lower body günü
Sthammer olmasa hangi programı çalışacaktım bilmiyorum, gerçekten teşekkür ederim program için:)
2x2kg, 2x5 kg
2061ri1.jpg

Dün karpuz yemediğim için bugün kendimle gurur duyuyorum :)
Dambıllar iyimiş, bende kavuna sardım son zamanlarda :)

Dambıllar iyimiş, bende kavuna sardım son zamanlarda :)
Biraz kabaymış, ayrı ayrı alsaydım, bu sefer yer kaplayacaktı, neyse çok rahatsız etmiyor, işimi görüyor.
Oo kavun çok şekerli, light peynirle kendini teselli edebilirsin, yanında yararlı bir şey yiyorum diye:)

Biraz kabaymış, ayrı ayrı alsaydım, bu sefer yer kaplayacaktı, neyse çok rahatsız etmiyor, işimi görüyor.
Oo kavun çok şekerli, light peynirle kendini teselli edebilirsin, yanında yararlı bir şey yiyorum diye:)
Yanında ezine peynirini götürüyodum, pek light değil :) Beslenmem çok düzensiz son zamanlarda..
Fiyat performans olarak fena değil ve işini görüyorsa sorun yok, 10 kiloya kadar çıkıyordu sanırım.. malum hem demirlerin hem de sabit dambillarin fiyatlarını düşündüğünde iyi tercih..

Kahvaltı
Tulum loru, domates, maydanoz (maydanoz eklemek iyi fikir değilmiş begenmedim)
1 haşlanmış yumurta
Ekmek
asu3y3am.jpg

Öğle yemeği
buqusy6e.jpg

Akşam yemeği
Dünkü hindi
Biraz zeytinyağli barbunya (konserve)
1 bulgurlu biber dolmasi
300 gr karpuz

Öğlen cikolata da yedim 2 parça bitter

4agu6u2y.jpg

Karpuzu es geçmemişsin yine :)
Bende birazlardan kavun ve lor kombinasyonu yaparım artık, bu sefer peynir light sayılır 2 gram yağ :)
eqamyryp.jpg

Bekci nin görsel şöleninden sonra kuzu niyetine yerim kavunu artıkın :)

Evet, dayanamadım, karpuza. Bundan sonra zor dayanırım, önümüz yaz, çok masum gözükse de onda da kalori varmış. Ben de tatlı, hamur işinden vaz geçerim de, et ve meyveden asla!

Teşekkürler, bilmiyorum, herkesin hedefine göre beslenme planı olması lazım, bu yemekler egzersizle beraber uzun sürede yavaş kilo vermek için yardımcı olabilir, olabilir diyorum çünkü ben de daha yeni başladım deneme aşamasındayım:) 1,5 ayda 2 kg verdim, bundan sonra da verecekmişim gibi durmuyorum :), kilo önemli değil, göbekte sadece biraz yağ var, biraz da selülit, onları da erittim mi kiloya fazla takmayacam.[DOUBLEPOST=1401964920][/DOUBLEPOST]Motivasyon fotosu :)
2Females.jpg

Burdan alındı: Female Bodybuilding: Beauty and Strength (Part 3) | Muscle Building Guide[DOUBLEPOST=1401965413][/DOUBLEPOST]Yurt dışında da böyle kıyafetle salona giden yoktur, hele Türkiye'de... kapalı eşofman giysek bile ağırlık olan tarafa geçtik mi bakışlar değişiyor.
bu konuda çok haklısınız . cidden şu kadın erkek ayrımı kadar kötü bişey yok bu arada en yakın zamanda hedefine ulaşmanız dileğiyle çok düzenli bir hayatınız var :)

bu konuda çok haklısınız . cidden şu kadın erkek ayrımı kadar kötü bişey yok bu arada en yakın zamanda hedefine ulaşmanız dileğiyle çok düzenli bir hayatınız var :)
Ofiste çalıştığım için hergün rutin geçiyor, ama kızım 2 yaşına kadar geceleri doğru düzgün uyumuyordu, ben de yoruluyordum, kreşe başladı hastalıklar başladı, bunlar motivasyonumu dusuruyordu, ama şimdi çok şükür yaz geldi hasta olmuyor, ben de sabahları o uyurken sporumu yapabiliyorum.

Ev temizliği:)
Klasik türk kahvaltısı
vabevaha.jpg

Öğle yemeği
Tavuk sote (1kaşık zyagi, domatesle pisti)
Grecka ( 1kaşık zeytinyağıyla pisti)

u8aha8eq.jpg

Akşam yemeği
Hesaplamadim daha. Dışarı cikiyorum, 2-3 bira içecem muhtemelen.

Lower body (4kg-10kg)
Kahvaltı
Lor peyniri
Çilek
Sade neskafe
uja7egaz.jpg

Ara öğün
10 tane badem

Öğle yemeği
Hindili köfte
Karabugday pilavı
Yoğurt
Salata
Erik
a8e7ygur.jpg

Akşam yemeği
Hindili köfte
Biraz tavuk sote
Salata
Yeşil çay
Yarım avuç cekirdekli kuru üzüm
Çilek 100 gr (çilekler bozulmasın:))
a2yqy4y5.jpg

8u2yte2e.jpg

10.06.2014
Bugün kardiyo günü, Insanity Core cardio and balance yaptım, çok manyak gibi hoplatmasa da baya güçlendirici ve esneten bir egzersiz oldu. 35 dakika dayanabildiğim için kendimle gurur duyuyorum:D
Allah motivasyonumu eksik etmesin:D

bende 2 hafta insanity de eziyet çektim heryerim ağrıdı videoları 4 dakkada yoruluyordum ama tam 2 defa üst üste insanity yaptım ve suanda kas kütlesiyle urasıyorum simdide bel ağrılarım başladı bakalım nolcak insanity alısında Basitleşiyor blancede son 5 dakkalarda ellerini acıp kus gibi ucma haraketleri var onlara dayanmakda zordur :D

bende 2 hafta insanity de eziyet çektim heryerim ağrıdı videoları 4 dakkada yoruluyordum ama tam 2 defa üst üste insanity yaptım ve suanda kas kütlesiyle urasıyorum simdide bel ağrılarım başladı bakalım nolcak insanity alısında Basitleşiyor blancede son 5 dakkalarda ellerini acıp kus gibi ucma haraketleri var onlara dayanmakda zordur :D
Evet, o kuş hareketinde bir yukarı aşağı, bir arkaya öne yapmak lazımmış, üçünü yaptım, birinde dayanamadım.
Ben haftada 3 kere ağırlık, 1 kere Insanity yapıyorum, bence dışarı çıkamayanlar veya salona gidemeyenler için Insanity programı kardiyo olarak çok iyi seçenek. Esnetme hareketlerini de seviyorum.
1 gün de yoga eklesem mükemmel olurdu, ama yogada çok acemiyim, hoca görmem lazım gibime geliyor.
Bir gün şunu yapabilmek istiyorum
Screen-Shot-2013-08-13-at-11.11.22-AM-300x300.png

Kahvaltı
Kaşarlı tost
Lor peyniri 100 gr
Yarım muz
Sade neskafe
ymy7ubet.jpg

Ara öğün
10 adet badem

Öğle yemeği
İzmir köftenın köfteleri
Kıymali, 3yumurta akıyla pişmiş semizotu, salata
6apujepe.jpg

Ara öğün
1 elma

Akşam
100 gr pişmiş greçka
300 gr taze fasulye
Cacık
Yarım dilim ekmek
Yeşil çay
usagupab.jpg

Karbonhidrat fazla oldu
sasu6agu.jpg

Pazardan.
Light loru aramadigim yer kalmadı, yok hiçbir yerde.

yörsan genelde migros ve happy centerda bulunuyor.. bende pek yiyemiyorum artık lor peyniri, light kaşar peyniri tat ve performans olarak tercih nedenim.. sizin oralarda kipa varsa kipa nin light kaşar peynirinde 40 gr protein olduğu söyleniyordu..

Back
Yukarı