O karnıyarığın patlıcanlarını ben önce fırında közledim/pişirdim, sonra kıymayı 1 kaşık zeytin yağında kızarttım, sonra salçasına 1 kaşık zeytinyağı koyarak su ile sulandırdım, 4 karnıyarığı yani 2 kaşık zeytinyağıyla pişirmiş oldum. Siz bütün gün hiç mi yağ yemiyorsunuz?
ben salatalarıma yağ koymuyorum ama yemeklere elimden geldiği kadar az zeytinyağı koymaya çalışıyorum. Diğer yağları zaten besinlerin kendi yağından alıyorum, yani günde ortalama 70 gr yağ alıyorum. Aslında kendimi zorlarsam, vücudumu strese soksam sadece haşlanmış tavuk, balık yersem belki daha hızlı kilo veririm, ama bu sefer bu diyetim kısa süreceğinden korkuyorum, ve sonra mutsuz olup daha fazla yemeğe saldıracam diye düşünüyorum.
Bana göre günde 200 kalori fazla alıyorum, ama şimdilik bu kadar elimden geliyor.
Not. Ben yarışmalara hazırlanmıyorum, evet kaslı olmak istiyorum ama daha yeni başladım, daha önceleri hiç kalori saymadım, haftada 2-3 kere evde spor yapmaya çalıştım, ama 4-5 ayda 1 kg verdim. Bu ay bakacam, eğer kilo vermezsem, menyuda bir değişiklik yapacam, şu an vücudumu tanımaya çalışıyorum.[DOUBLEPOST=1401277207][/DOUBLEPOST]Kendimi dövülmüş hissettim

Yorum ve eleştirilere açığım yine de.