Günde en çok yediğiniz yumurta sayısı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzizK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Yumurta ?

• 0-5

Votes: 64 57,1%
  • 5-10

Votes: 26 23,2%
  • 10-15

Votes: 17 15,2%
  • 15-20

Votes: 3 2,7%
  • 20+

Votes: 2 1,8%

• Total voters
    112

AzizK

Üye
Evet arkadaşlar protein açısından sporcuların vazgeçilmezi yumurtadır. Peki günde en çok yediğiniz yumurta sayısı kaç veya günde kaç tane yumurta tüketiyorsunuz ?

Benim rekor 11 normal günde ise 6 tane yerim.

Bardağa kırıp 10 üzeri yumurta yediğim kafamın çok bozuk olduğu günler var.

Bardağa kırma işi hastalık yapmasa yaparımda :) max 3 ü gördüm :)

13 taneydi. 8 kahvaltı, 3 öğlen, 2 akşam. Evde yiyecek birşey olmaması ve sadece yumurta yapmamdan kaynaklı bir sıkıntıydı.

Düzenli olarak ise 8 tane yemiştim bir zamanlar.

Yemek zaman kaybı olduğu için ,direk bardağa kırıp içiyorum sabahları 4 tane .

yaptığının yanlış olduğunu forumda araştırma yaparak öğrenebilirsin
hem yanlış hem çok tehlikeli

Selam;
Uyarınız üzerine yaptığım arama sonucunda salmonella hastalığı ile karşılaştım.

Bu konu üzerinde bilgim vardı, tekrar gözden geçirmiş oldum hızlıca.

Evet bu tür bir risk var bunu göze alıyorum amacım protein almak çiğ ile pişmiş arasında protein bakımından fark olmayacağı kanasındayım .

Dip not
Ortalama 4 yıldır yumurta içiyorum her hangi bir rahatsızlığım olmadı fakat bu güne kadar olmaması bu günden sonra olmayacağı anlamına gelmiyor .Buradaki insanlara kötü örnek teşkil etmek istemem.(Yada yanlış yönlendirmek istemem).

sadece hastalıkta değil artı protein sentezi için pişmiş yumurta yenmesinin daha doğru olduğuyla ilgilide forumda konular mevcut
bunuda araştır derim

arkadaşlar ben biraz kilo vermek istiyorum birazda kas yapmak.iyide gidiyorum yavaş ama sağlıklı.sabahları 2 tam yumurta yiyorum sarıda yağ var forumda faydalı olduğunu söyleyen yazılarda var sadece beyazını yiyenler çoğunlukta.10 gr yağ ediyo 2 sarı.sizce yağ yakım döneminde çıkarmalımıyım deneme yanılmayla keşfetmek imkansız gibi olur sanırım

arkadaşlar ben biraz kilo vermek istiyorum birazda kas yapmak.iyide gidiyorum yavaş ama sağlıklı.sabahları 2 tam yumurta yiyorum sarıda yağ var forumda faydalı olduğunu söyleyen yazılarda var sadece beyazını yiyenler çoğunlukta.10 gr yağ ediyo 2 sarı.sizce yağ yakım döneminde çıkarmalımıyım deneme yanılmayla keşfetmek imkansız gibi olur sanırım

yağ yakmak istiyorsan çıkart

ben 3 beyaz bır yumurta sarsınında yarısını yıyorm. onun içindede vitamin ve mineraller var soncta hiç yememek olmaz.

Back
Yukarı