Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her şeyin fazlası zararlıdır dostum günde 20 yerine antrenman öncesi 4 ve antrenman sonrasıda 4 yumurta yiyebilirsin sarısıyla beraber yumurta sarısında birazda yağ vardır ama ihtiyacımız olan kadar
bende sabahları 2 tam 3 beyaz yıyorum onceden 3-4 tam yedıgım zaman gun içinde anı bunalma kalbımde bı agrı oluyordu.nasıl anlatsam bılemedım
bu konu hakkındaki gorusum her ınsana farklıdır her ınsanın bunyesıde farklı bence deneyerek kısı kendı ıcın uygun olan rakamı vucudunu dınleyerek vermelı
kolestrolü anlaman için kan değerlerine bakılması lazım. karaciğer enzimlerinde değer aralıklarını aşman lazım. kan testi ile ortaya çıkar. ama araştırırsan şunu görebilirsin ki yumurtanın sarısında kolestrol mevcut. ama bu senin kolestrolünün artmasına ne kadar etki eder bilemeyiz. her bünye farklıdır. kan değerlerimi 8 ay kontrol ettiren ve yüksek dozda akne tedavisi olduğum dönemlerde bile kolestrolüm çok düşüktü. dr bile hayret ediyordu
20 yı falan bosver. Sabah 7 de kalktıgını farz edıyorum. Bal 100 gr lor ye. 1 saat sonra 5 yumurtayla omlet yap. Buyuk ıhtımal 2 tane omlet olur. 8 de ye tekını. Dıgerınıde 10da. Yanı dıyecegım su kı 20 taneye gerek yok kalıtelı proteın alman ıcın. Tavukta yıceksın lorda yumurtada. Gerekırse ek besınde alacaksın. Ama 20 tane yumurta yıyıp kendını sınırlandıramazsın. 70 kılo ıcın (ornek verıyorum) 500 gr tavuk fazla. 250 veya 200 olsa ıyı olur.