Günde 1500 kalori + 325 Karbonhidrat + 60 protein sadece 3.5 TL

Merhaba markatte satılan 670 Gr tost ekmeklerini alırsanız 3.5 TL gibi bir fiyatı var. İçindeki oranları genel olarak toplayınca 325 karbonhidrat + 60 protein + 1500 kalori ediyor sadece bu ekmeği günde 1 paket (670 Gr) tüketseniz bile açığı kapatırsınız bu kadar değeri tek üründen almak varken 30 çeşit şey tüketip dünya kadar para harcamak mantıksız vücut karbonhidratı proteini nereden aldığımızı anlamıyor sonuçta.

Merhaba markatte satılan 670 Gr tost ekmeklerini alırsanız 3.5 TL gibi bir fiyatı var. İçindeki oranları genel olarak toplayınca 325 karbonhidrat + 60 protein + 1500 kalori ediyor sadece bu ekmeği günde 1 paket (670 Gr) tüketseniz bile açığı kapatırsınız bu kadar değeri tek üründen almak varken 30 çeşit şey tüketip dünya kadar para harcamak mantıksız vücut karbonhidratı proteini nereden aldığımızı anlamıyor sonuçta.
ekmekte karbonhidrat pirinç pilavı da karbonhidrat , ben hiç ekmek yiyen bodybuilder görmedim ama tabak tabak pirinç pilavı yiyen gördüm , e burdan al dersini derim ben sana :)

ekmekte karbonhidrat pirinç pilavı da karbonhidrat , ben hiç ekmek yiyen bodybuilder görmedim ama tabak tabak pirinç pilavı yiyen gördüm , e burdan al dersini derim ben sana :)
Popüler sosyal medya paylaşımlarının etkisi bu :) Tüketilen ekmek tam buğday gibi glisemik indeksi düşük, vitamin mineral ve posa içeriği yüksek bir ekmek ise ekmek de tüketilebilir. Pirinç gibi bir şart yok :)

7 tane kırıcı üslup ve ya offtopic mesaj sildim..arkadaşlar üyeler başlık açarken sizden mi izin alacak?
varsa tutarlı bir cevabınız yazarsınız..üyenin paylaştığının yanlış olduğunu düşünüyorsanız da üye de bilgilensin diye düzgün bir üslupla alaycı ve kırıcı olmadan açıklama yapar üyeyi de aydınlatırsınız..

Ama her gün bu kadar ekmeği yemek ne kadar sürdürülebilir, insan sıkılmaz mı hiç hocam?
Ayrıca dediğiniz ekmeği kepekli vs... varsayıyorum. Bu kadar lif tüketmek bağırsakta volvulus veya çeşitli hastalıklara sebep olabilir.

Ürün üzerinde karbonhidrat, protein yazması bunların faydalı türleri olduğunu göstermez. O yüzden beslenme sadece etiket okuyarak olmaz. Dar bütçeliyseniz internette ilgili videolar var aylık 400 500 lira ile sporcu beslenmesi yapabilirsiniz. Bol okumak beynini geliştirmek kas geliştirmek kadar önemlidir.

Back
Yukarı