Richarlison
Üye
Ben pek pro degilim ama oglene kadar kalori ihtoyacinin %80 alman iyi degil bence akşam öğunu önemli ben mesela tavuk yogurt salata yerim yaptigin dogru oglen yemegin iyi ama 80 olayi bence iyi degil 

Doğru değil yarım saatlik ara çok az. vücudun midendekileri sindirmeye çalıştığından kasların ve yağ yakım sistemin düzgün çalışmadığından bir verim alamazsın. yapman gereken spordan 2 saat önce öğün almak. bu arada salam, sosis gibi ürünlerden uzak durman gerekiyor. bu arada sebze, karbonhidrat ve vitaminleri de ihmal etmemen gerekiyor. bazı yabancı siteler var oralarda günlük aktivitelerini amacını seçtiğinde, makro bilgisi ve kalori hesabı veriyor.Tamam o konuyu çözdük 1500 kalori alacağım artık.
Arkadaşlar antrenmandan yarım saat önce kahvaltıyı yapıp gidiyorum. Antrenmandan gelir gelmez de öğle yemeği niyetine ton balık et tavuk onları yiyorum. Bu yaptığım doğru mu değil mi? Aldığım kalorinin %80'lik kısmını öğleye kadar almış oluyorum.
Ha bir de çeşitlilik olsun diye Nimet mi Namet mi o markanın Hindi Fümesini buldum 150 gramda toplam 25 protein var ve kalorisi de epey düşük. 200 yok galiba. Deneyen var mı bunu?
Ben pek pro degilim ama oglene kadar kalori ihtoyacinin %80 alman iyi degil bence akşam öğunu önemli ben mesela tavuk yogurt salata yerim yaptigin dogru oglen yemegin iyi ama 80 olayi bence iyi degil![]()
Doğru değil yarım saatlik ara çok az. vücudun midendekileri sindirmeye çalıştığından kasların ve yağ yakım sistemin düzgün çalışmadığından bir verim alamazsın. yapman gereken spordan 2 saat önce öğün almak. bu arada salam, sosis gibi ürünlerden uzak durman gerekiyor. bu arada sebze, karbonhidrat ve vitaminleri de ihmal etmemen gerekiyor. bazı yabancı siteler var oralarda günlük aktivitelerini amacını seçtiğinde, makro bilgisi ve kalori hesabı veriyor.
Aynen hatta değerleri çok iyi olunca diğerlerinden kısıp kalori açığı mı yapsam diye düşündüm sonra bünye yine feleğini şaşmasın diye vazgeçtimSüt iyidir güzel sey süt ara ogunlerde icerimwheyin ucuzu gibi dusun