gücüm kesiliyor

evet arkadaşlar sorunumun nedeni tamamen beslenmeymiş.yaklaşık bir aydır protein ağırlıklı besleniyorum ve bu sorunum tamamen ortadan kalktı.hatta artık 30 kg yerine 45 kg kaldırıyorum.hepine cevaplarınız için teşekkür ederim

bence....

bence kuvvette devanlılık yok sende.bendede bunu hocam kesfetmişti.12 tekrarlara cıkarsa bir süre icin bunu aşabileceğini düşünüyorum..denemekte fayda var diimi.ben aştım.....

bir de....

birde az kilolu isen cıkmanı tavsiye etmem ölcü alamassın dahada verbilrsin.beslenmenin eksiksiz tam olması lazım buna hangimiz tam uyuyoruz ki....:)

volkan450 dedi:
aksine geniş tutuyorum, barı geniş tutunca goğusun daha geniş bi şekilde gelişceğini okumustum o yuzden.
geniş tutuğun için bicepslere yük biniyo dar tutuncada tricepslere biner siteye bak tutuluşu hakında açıklamlar vardır

konu başlığındaki cevap için iyi bir adaptasyon süresi geçirmemişsin yada sinirlerle ilgili problemin var bir doktora git boyun ve dirseklerine baktır bende de oluyo ama gerdirme hareketlerine önem veriyorum bende boyunda düzleşme ve sıkışma var nedenini ona bağlıyorum ben git bi görün sağlık güvencende varsa bi görün. bide eğzersislerden sonra iyi gerdirme uygula dirsek ekleminde bi gariplik varsa sıcak tedavi uygula bana iyi gelmişti bunu doktorum önerdi milli takım dotorum

demek istediğimde tam buydu, pazu calısırken ki gibi yanmıyor,sadece bana ozgumu yoksa genelde bolemidir diye merak etmıstım,sendede aynısı olması beni rahatlattı,örneğin bilek calısırken oyle bir yanıyor ki neredeyse ağlıyacam o kadar yani ama kol da bu yanma biraz daha hafifliyor,goğuste ise bu yanma minumuma dusuyor,bu insan doğasında mı yoksa bana ozgumu diye merak ettim.

Dostum bu durum sadece sana özgü değil. Bütün yeni başlayan arkadaşlarda vardır bu. Aslında bu bir sorun değil, sadece trisepslerin zayıf olmasından kaynaklanıyor. Ağırlığı göğüsün yemesi için daha ağır basmalısın. Çalışma tekniğin tamamen doğru. Eğer o kilonun üstüne bir 10- 15 kilo daha koyup basabilirsen eğer o zaman görürüm ben seni.:D Bak göğüslerin nasıl yanıyor marmara çırası gibi. :DAynı şey bendede vardı sonradan geçiyor merak etme. Pes etme yok aynen devam. Bir ara bende de böyle olunca ben bench presi bırakıp şınav çekmeye başlayacaktım ama iyiki devam etmişim. Ağır basmak her zaman iyidir. Şınav falan bir yerden sonra kesmiyor adamı.

Alıntı yaptığınız mesajların tarihine bakın arkadaşlar, neredeyse bir sene önceki mesaja alıntı yapıyorsun İbrahimm. Volkan 450 son mesajınıda 4 ay önce atmış çokta aktif bir kullanıcı değil.

Back
Yukarı