Güç arttırımı için tavsiyeleriniz nelerdir ?

Herkese selamlar. Vücut geliştirme sporunda 2. ayımı doldurdum. Açıkcası pek ilerleme kaydedemedim. 180 boy, 72 kiloyum. Hafif olan göbeğimin erimesi ve kol kaslarımın 29 dan 33 e çıkması dışında diğer ölçülerim 1 er santim arttı sadece. hareketlerimi yaparken güçsüz düşüyorum. 12x10x8x6 setlerini kullanıyorum tüm hareketlerimde. 2. setten sonra zorlanıyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce ? ölçülerim aşağıdaki gibi. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
vJpBBp.jpg
[DOUBLEPOST=1510833750][/DOUBLEPOST]Pazu ölçüm şuan 33 santim. 2. ayın sonundaki ölçüm henüz yapılmadı. Diğer ölçülerim resimdeki gibi.

Ağırlık seçimin yanlış demek ki. Daha düşük ile çalış. Birde nasıl bir program takip ediyorsun.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mJk99P.jpg

Programım resimdeki gibidir. Yanlarında siyah çizgi olanlar ilk ayki çalışma programımdı.[DOUBLEPOST=1510834111][/DOUBLEPOST]Zaten çok ağır kiloları kaldırmaya çalışmıyorum. Tavsiyenizi deneyebilirim. Peki bu seferde gelişim süreci yavaşlamaz değil mi ?

Başlangıç için fullbody bir program daha iyi olabilir. 1-2 ay hareket formlarını öğrenip, sonrasında amacına göre hareket edersin. Forumda tüm vücut çalışma program iskeleti diye bir konu var. Üşenme ilk 5-6 sayfasını oku kafana yatan bir program seçip başla çalışmaya.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı