Gökhan & Safa Antrenman Günlüğü 2.Ay

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar spora başladım . Omuzum da ki yırtılma nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştım . 5.5 aydan sonra tekrar aranızdayım ve oldukça mutluyum. Spora ara vermeden önce 76 kg idim. Sakatlıktan sonra her şeyi saldım ve haliyle 7-8 kilo kaybettim. Doktor izninden sonra başlamaya karar verdim . Şimdi tekrar toparlanıyorum şuan 74 kiloyum ve 80 kiloya ulaşmayı hedefliyorum. Besyo öğretmenlik bölümü öğrencisiyim kısacası spor=HAYAT benim için. En yakın arkadaşım ve ben buradan olabildiğince bilgi paylaşımı yapmak istiyoruz . Artık beraber çalışıyoruz ve çok iyi idman yapıyoruz.
Eve gittiğim zaman antrenman programımızı ve gelişmelerimizi paylaşacağım. Yeni bir programa başlıyoruz ve sonuçlarını oldukça merak ediyoruz . Şimdiden herkese kolay gelsin iyi idmanlar

Rumuz: GOGOSEFF
 
Son düzenleme:
Tekrardan merhaba arkadaşlar kusura bakmayın oldukça yoğun bi hafta geçirdim bu nedenle buraya yazi yazamadim. 1 aylık alistirma idmanimizi bitirdik. Öncelikle biz spora yeni baslayan kisiler değiliz o yüzden kaslarımiza oldukca fazla agir kilolarla çalışacağımız için alıştırma programı yaptık diyebilirim. Koyduğum fotograf 1 aylik alistirma programinin sonunda cekilmistir :)
Neyse şimdi yepyeni bir idman programiyla yolumuza devam edicez :) Bu programı sizlerle paylasicam . Gözlemleri ve deneyimlerinizi yazmanizi rica ediyorum. Bu program 3 ay boyunca yapicagimiz bir program. Savaş Cebeci hocamizin programi. Dün İtibariyle başladık. Öğlen tekrar yazicam saygilar kolay gelsin fitness ve body sevenler :)
 

Eklentiler

  • IMG_20150226_210758.jpg
    IMG_20150226_210758.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 387
Back
Yukarı