gögüs yaglari

ne yazıkki bölgesel yağ yakmak diye bişey söz konusu deil

nasıl yağlanırken yağlanıcağın yeri kendin seçmiyosan yağ yakarkende vücüdünün neresinden kağ yakıcağını sen secemiyosun yani biraz kollarımdan veriim biraz gögüz altımdan biraz göbeğimden diye ayıramıyosun neyazıkki.mesela mekik cektiin zaman mideni eritemezsin ama mekik güzel enerji harcatan bi hatekettir bu sayede yağ yakarsın ve o yaktığın yağlar midedende gider.mekik yerine koşsanda yine midedende gider.

senin yapman gereken yağ oranını % 15 in altında tutmak bunun içinde set tekrarlarını yüksek tutmalısın ve kardiyo yapmalısın. eğer koşmak vs antreman günlerinde çok zor gelirse boş günlerde yapabilirsin bi gün antreman bi gün sadece kardiyo gibi.

beslenme olarakda şeker ve yağı direk olarak kesmelisin.yani kola fanta tatlılar yağlı yemekler kahvaltıda tereyağlar filan iptal.
karbonhidratıda azaltmalısın ama burda önemli olan antremandan sonra karbonhidrat almalısın fakat akşam yemeği ve yatarken uzak durmalısın.

forumda daha ayrıntılı bilgilerde var örneğin masteer arkadaşın derlediği yazıyı bi oku derim

https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=4810&start=0

tesekkur ederim nefelis ben su anda 3 aylik agir calisma programina girdim ve yaninda da viramone aliyorum sence yinede kardiyo yapmalimiyim yoksa program bittinginde 3 aylik hafif yani kaslari parcalamaya girdigimde mi yapayim 3. sorum sence olculerim tamammidir biraz daha irilesmem gerekirmi.

Arkadaşlar ben de yaklasik 1 senedir spor yapiyorum 4 ay kardio yaptim. Gogsumun alt kısmında yaglanma var egildigimde ve bazem dik durdugumda bile sarkiyor. Gogus antremanimi nasil ayarlamaliyim. Yardimci olursaniz sevinirim

Fakat yüksek tekrar derken de cok hafif agirliklarla çalışma bi etkisi olmaz , normalde calistigin agirligin yuzde 80 ile en az 12 tekrar

Back
Yukarı