Gögüs kaslarınız kaçıncı aydan sonra belli olmaya başladı

Aslann

Yeni Üye
Merak ettim bi çok yerde deniliyor gögüs en hızlı gelişen kas diye sizinkiler ne zaman belli oldu

Sanırsam genelleme 4 5 ay civarı :D

ben başlamadan öncede göğüslerim penyenin altından belli oluyodu ama şimdi iyicene şiştiler. kollarıda toparlarsam seneye yaza on numara giricem.

ben başlamadan öncede göğüslerim penyenin altından belli oluyodu ama şimdi iyicene şiştiler. kollarıda toparlarsam seneye yaza on numara giricem.

Dostum benimde aynı tek sorun alt gögüste yag var karın kaslarıda aynı içeri çekinde gözüküyor başlayıp toparlamaya çalışıcam zamanla spordan zarar gelmez :D bench_O

öncelikle en hızlı gelişen kas grubu kişinin genetiğine göre değişir ben omuzda çok yol almıştım göğüs kaslarım ise en yavaş gelişen kas grubum oldu belli olması 6 ayı bulmuştu açıkçası

öncelikle en hızlı gelişen kas grubu kişinin genetiğine göre değişir ben omuzda çok yol almıştım göğüs kaslarım ise en yavaş gelişen kas grubum oldu belli olması 6 ayı bulmuştu açıkçası

Orası öyle sanırım benim gögüste proglem olmacak son 1 ayda öncesine göre daha sert oldu nasıl desem önceden sıkınca sertlik yok gibi bişeydi şimdi taş gibi

göğüs problem çıkarıcak gibi gözüküyor 3 ay bitti ama hala istediğim gibi belli değil sıkınca sert ama istediğim görüntü hala yok. yan durunca biraz belli oluyor. Arka kol ve ön kolum çok hızlı gelişti.

Son düzenleme:
Back
Yukarı