tolgahan
Üye
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle benim gibi bu spora gönül vermiş olan insanları böyle güzel bir forumda bulduğum için gerçekten çok mutluyum.
Ben yaklaşık 3 seneye yakın bir zamandır yapıyorum bu sporu.Ama malesef istediğim istikrarı bir türlü yakalayamadım şimdiye kadar.Büyük aralar verip tekrar başlamak zorunda kaldım sürekli.Malum okul artı iş gerçekten bu sporu yapmam konusunda beni zorluyor,üstelik yalnız yaşamam da beslenmemde kötü bir etki yaratıyor.Sorunum büyük ölçüde gögüs kaslarım.Forumda baya bi süre arama yapıp değişik çalışma programları denedim.Kendi yapımı bir türlü çözemediğim için ve yeterli verimi alamadığım için sonunda resimlerimi koyup size danışmaya karar verdim.
yaş 25
boy 1.83
kilo 75
rutin çalışma planım(haftada 1 kez genellikle)
bench press 12-10-8-6
dumbellfly 12-10-8-8
incline bench press 12-10-8-6
incline dumbell fly 10-10-10
bazen pullover veya decline dumbell preside ekliyorum çalışmama ek olarak.
Kış ayı nedeniyle bulk gidip yaza doğru definasyona başlamayı düşünüyorum.
kullandığım supplementler:animal pak,animal pump ve protein tozu.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
öncelikle benim gibi bu spora gönül vermiş olan insanları böyle güzel bir forumda bulduğum için gerçekten çok mutluyum.
Ben yaklaşık 3 seneye yakın bir zamandır yapıyorum bu sporu.Ama malesef istediğim istikrarı bir türlü yakalayamadım şimdiye kadar.Büyük aralar verip tekrar başlamak zorunda kaldım sürekli.Malum okul artı iş gerçekten bu sporu yapmam konusunda beni zorluyor,üstelik yalnız yaşamam da beslenmemde kötü bir etki yaratıyor.Sorunum büyük ölçüde gögüs kaslarım.Forumda baya bi süre arama yapıp değişik çalışma programları denedim.Kendi yapımı bir türlü çözemediğim için ve yeterli verimi alamadığım için sonunda resimlerimi koyup size danışmaya karar verdim.
yaş 25
boy 1.83
kilo 75
rutin çalışma planım(haftada 1 kez genellikle)
bench press 12-10-8-6
dumbellfly 12-10-8-8
incline bench press 12-10-8-6
incline dumbell fly 10-10-10
bazen pullover veya decline dumbell preside ekliyorum çalışmama ek olarak.
Kış ayı nedeniyle bulk gidip yaza doğru definasyona başlamayı düşünüyorum.
kullandığım supplementler:animal pak,animal pump ve protein tozu.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Eklentiler
Son düzenleme: