Gögüs kasları bi bakarmısınız

Gögüs kaslarım sanki yok denecek kadar az antremanlarımı yapıyorum gögüs pres,yana acma vs ama bi türlü şişiremiyorum
Başlıyalı 1.5 ay kadar oldu yardımlarınızı ve kas durumumu değerlendirmenizi istiyorum

Eklentiler

• 1504223_761634290530602_1528049022_o.jpg
    1504223_761634290530602_1528049022_o.jpg
    205,8 KB · Görüntüleme: 487
1.5 ay gayet güzel gelişim olmuş kas koydukça istediğin görüntüye ulasacgına süphen olmasın . Göğüs yapın genetik olarak güzel duruyor sadece daha fazla kasa ihtiyaci var. Incline bench - incline fly güzel lakin dumbbell bench press yerine de dönüşümlü olarak barbell bench press ve ardından flat dumbbell fly yapabilirsin . Bir hafta Barbell Bench Press - Flat Dumbbell Fly - Incline Dumbbell Press - Incline Dumbbell Fly , diğer hafta da Incline Bench Press- Incline Dumbbell Fly - Dumbbell Bench Press - Flat Dumbbell Fly şeklinde yapabilirsen faydasını göreceğine şüphem yok .

göğüs dışındaki kaslar güzel birde trapez olsa süper olacak kolların güzel kolun kaç cm acaba? Aynı benim göğüs kaslarımda zor gelişiyor birde orantısızlık var

1.5 ay gayet güzel gelişim olmuş kas koydukça istediğin görüntüye ulasacgına süphen olmasın . Göğüs yapın genetik olarak güzel duruyor sadece daha fazla kasa ihtiyaci var. Incline bench - incline fly güzel lakin dumbbell bench press yerine de dönüşümlü olarak barbell bench press ve ardından flat dumbbell fly yapabilirsin . Bir hafta Barbell Bench Press - Flat Dumbbell Fly - Incline Dumbbell Press - Incline Dumbbell Fly , diğer hafta da Incline Bench Press- Incline Dumbbell Fly - Dumbbell Bench Press - Flat Dumbbell Fly şeklinde yapabilirsen faydasını göreceğine şüphem yok .
önerilerinizi deneyeceğim teşekkürler[DOUBLEPOST=1387630042][/DOUBLEPOST]
göğüs dışındaki kaslar güzel birde trapez olsa süper olacak kolların güzel kolun kaç cm acaba? Aynı benim göğüs kaslarımda zor gelişiyor birde orantısızlık var
kol kaslarım iyi gelişiyor çözemedim ama gögüs ve trapez kaslarımın gelişmesi gerekiyor

aynen bencede trapeziusa ağırlık vermelisin omuz başlarıda biraz daha iyi olabilir biraz lateral raise ve dumbeel front raise hareketlerini daha kendini zorlayarak yapmanı tavsiye ederim

Benm güzel kardeşim 1.5 ayda ne bekliorsunki 1.5 ayın 1 ayı hamlık atma zamanıdır zaten Sabret yıllarca bu sporu yapan insanlar var daha çok yenisin seneye bu zamanlar gör bide o göğüs kaslarını sen sadece SABIR

1.5 ay ne ya? 1.5 sene der gibi dertlenerek bahsetmişsin birde :) Sabretmeyi öğrenmediğin sürece bu spordan birşey bekleme.

%30 spor %30 beslenme %30 dinlenme %10 SABIR , AZİM :)
1.5 ay dediğin 6 hafta haftada 4 gün antreman desen 24 antreman . Think Again !

Back
Yukarı