gogus egzersizlerini yazarsan yardımcı olabılırız
önerilerinizi deneyeceğim teşekkürler[DOUBLEPOST=1387630042][/DOUBLEPOST]1.5 ay gayet güzel gelişim olmuş kas koydukça istediğin görüntüye ulasacgına süphen olmasın . Göğüs yapın genetik olarak güzel duruyor sadece daha fazla kasa ihtiyaci var. Incline bench - incline fly güzel lakin dumbbell bench press yerine de dönüşümlü olarak barbell bench press ve ardından flat dumbbell fly yapabilirsin . Bir hafta Barbell Bench Press - Flat Dumbbell Fly - Incline Dumbbell Press - Incline Dumbbell Fly , diğer hafta da Incline Bench Press- Incline Dumbbell Fly - Dumbbell Bench Press - Flat Dumbbell Fly şeklinde yapabilirsen faydasını göreceğine şüphem yok .
kol kaslarım iyi gelişiyor çözemedim ama gögüs ve trapez kaslarımın gelişmesi gerekiyorgöğüs dışındaki kaslar güzel birde trapez olsa süper olacak kolların güzel kolun kaç cm acaba? Aynı benim göğüs kaslarımda zor gelişiyor birde orantısızlık var
aynen öyleönerilerinizi deneyeceğim teşekkürler[DOUBLEPOST=1387630042][/DOUBLEPOST]
kol kaslarım iyi gelişiyor çözemedim ama gögüs ve trapez kaslarımın gelişmesi gerekiyor
Incline Bench Press
Incline Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press
birde kas durumum nasıl ?
önerilerinizi değerlendireceğim sagolun1.5 ay'a gore gayet iyi bir gelisme
programına gelıcek olursak.. benım sana onerım;
ısınma 2x20 şınav
bench press 4x12
dumbbell fly 3x10
inc. bench press 3x12
dumbbell pullower 3x10