Gögüs büyüklüğü

merhabalar önceden böyle birşey yoktu kilo aldıkça göguslerım büyüdü suanda 1.78 boyunda 98.3 kilo ağırlıgındayım göguslerım karnımla aynı ızada gibi birşey acaba jinekomasti mıyım yoksa yağmı ?

Meslek makine mühendisliği yaziyor ? :D

25-26 yaşında filansin sandm jinekomasti ergenlikte oluşur çoğunlukla. O yüzden sıkınti yok dicektm ama 17 yaşindaymişsın. Bir ihtimal olabilir bir doktora görün madem .

:DD lise 4 makina cnc bölümünü okuyorum o yüzden öyle yazdım[DOUBLEPOST=1389534628][/DOUBLEPOST]jinekomasti oldugunu pek sanmıyorum ama olabilir tabiki çunku kilo aldıkça büyümeye basladı

Jinekomasti daha erken yaşlarda çıkıyor diye biliyorum ergenliğe giriş zamanlarinda filan. Sende olduğunu zannetmiyorum göğüs kasın yeni yeni çıkmaya basladiğindan sana garip gelebilir. Üst göğüse çalışmaya odaklan alt göğüs çalışma simdilik

Jinekomasti daha erken yaşlarda çıkıyor diye biliyorum ergenliğe giriş zamanlarinda filan. Sende olduğunu zannetmiyorum göğüs kasın yeni yeni çıkmaya basladiğindan sana garip gelebilir. Üst göğüse çalışmaya odaklan alt göğüs çalışma simdilik
Teşekkürler cevabın için

Back
Yukarı