gögüs şekil bozukluğu giderme

Merhaba arkadaşlar.

Resimlerden görüldüğü üzere göğüs kafesi defarmasyonu var bende. 2 sene önce askeri okulları kazanmıştım fakat elendim şimdi tekrar girmek istiyorum. bu boşluğu nasıl doldurabilirim yardımınıza çook ihtiyacım var.

Not : mülakatlara 6 ay var, 6 aylık bi çalışma ile mümkün olabilecek bi çalışma varsa ve gerçekten faydalı olursa ona göre hazırlancam çünkü şuan çalışıyorum işten ayrılacam ve tüm zamanımmı buna ayıracağım.

Eklentiler

• DSC_0120.jpg
    DSC_0120.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 2.686
  • DSC_0122.jpg
    DSC_0122.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 1.438
Merhaba arkadaşlar.

Resimlerden görüldüğü üzere göğüs kafesi defarmasyonu var bende. 2 sene önce askeri okulları kazanmıştım fakat elendim şimdi tekrar girmek istiyorum. bu boşluğu nasıl doldurabilirim yardımınıza çook ihtiyacım var.

Not : mülakatlara 6 ay var, 6 aylık bi çalışma ile mümkün olabilecek bi çalışma varsa ve gerçekten faydalı olursa ona göre hazırlancam çünkü şuan çalışıyorum işten ayrılacam ve tüm zamanımmı buna ayıracağım.

o genetiktir..
bazılarında omzu baya geniş oluyo hiç spor yapmadığı halde. kemik yapını değiştiremessin :(

hacim kazanarak belli bir miktar gizleyebilirsin belki ama yine de tamamen kapatabileceğini düşünmüyorum. çünkü hacim aldıkça kaslar kemiklerin yapısı doğrultusunda şekillenecekler. sonuçta kasın bağlantı yaptığı yer o kemik (sternum).

hem 6 ay gibi bir sürede de çok fazla hacim kazanman zor.

hevesini kırmak istemiyorum ama benim düşüncem bunlar.

Hafifte olsa kundurucı göğsü var.Dış müdahaleyle düzeltemezsin ama makyajlıyabilirsin.

herkese teşekkürler benimde fazla umudum yok aslında ama yinede bi ön araştırma yapıyım zamanımı boşa harcamayım dedim. normalde spor salonu olmadan çalışmalar yapıyorum ama sanırım olmuyacak gibi allah razı olsun arkadaşlar bir daha hüsrana uğramak istemiyorum :)

Hafifte olsa kundurucı göğsü var.Dış müdahaleyle düzeltemezsin ama makyajlıyabilirsin.

makyaj derken hocam ? açıkcası goguse jilet vurup kıl la kapatmayı bıle dusundumde :))

Askeri okuldan bu boşluk için mi elendiniz ?

Askeri okul hakkında hiç bilgim olmadığı için soruyorum affınıza sığınarak.

k

Göğüs hareketlerinde barı daha dar tutarsan ordaki çukur yeri doldurursun ama ne kadar dolar bilemem

bu konu altından bende bir soru sormak istiyorum yeni başladım 4 antrenman yaptım,az önce aynanın karşısında kendimi sıktığımda tam göğüslerin altında orta tarafta bi şişkinlik oluyor kas gibi bişey galiba bırakınca bişey yok,o bölgeyi elleyip sıkıyorum acı ağrı olmuyor,vücudu sıkınca orada hafifte olsa bi şişme oluyor kas mı çıktı orada ne anlamadım,örnek olsun diye resim koyuyorum işaretlediğim bölge

Eklentiler

• fit.jpg
    fit.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 648
stackhouse kardeşim askeri okulda geniş bir sağlık muayinesinden geçtiğin için fark etmemeleri imkansız gibi birşey hevesini kırmak istemiyorum ama herhangi bir sağlık proglemin olunca almıyorlar zaten sende de var maalesef ( gögüs kafesinde bozukluklar , yırtık , kalıcı yaralar , düz taban olmak , fiziksel yetersizlik gibi ... )

Benim de aynı problemim var..ameliyat ya da vakum sistemi varmış yeni bişeymiş onu araştır derim..

Bu yaştan sonra malesef kemik yapısına müdahale şansı olmuyor.Kas yapısıyla da %50 lik düzelme sağlayabilirsin ancak 6 ayda olmaz.2 sene civarı süre gerekir.Aynı sorun bende de var.

Back
Yukarı