göbekten kilo veremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Budu77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Budu77

Üye
merhaba beyler,

sürekli ocak ayından beri koşu bandı yapıyorum. bacaklar ve kollar dahil her yerden kilo veriyorum . ama göbekten hiç veremiyorum. hep bacak ve kollar inceliyor. hafta içi her gün 600 kalori eritiyorum. hiç göbekten gitmiyor. yardım lütfen ...

koşuya pervane, yanlara eğilme, bisikleti eklemeni tavsiye ederim tüm bunların yanında aşırı kilo varsa beslenmemize dikkat etmeliyiz

valla beslenme düzgün gibi. sabah yağsız süt ile corn flakes, öğlen salata ve tavuk, akşam köfte ve salata . günde 3 öğün. her gün 2000 kalori üzerinden 1200 alıyorum. 800 calori veriyorum. istisna günler hariç. ama sürekli bacak ve kollardan kilo veriyorum. göbekten veremiyorum. kastan azalmıyor kesinlikle onada dikkat ettim. 1 saat koşu bandında 600 calori yakıyorum. %14 yağ oranı var. ama %6'ya kadar çekmek istiyorum. hafta içi her gün 1 saatte 600 calori yakıyorum. onun haricinde birşey yapmıyorum.

Bende seninle aynı dertten müzdaribim.
twist ve yanlara eğilme hareketi faydalı oluyor.
Mekik çekmeyede başlasan iyi olur.

sadece 1 saat koşu yeterli olmuyor değil mi kardeş? 6.5 hıza 7 ivme verip yapıyorum sporu. günde 2000 kalori üzerinden 1200 alıyorum gerisini veriyorum. istisna günler hariç... 2 haftada bir arkadaşlarla buluşuyorum. pizza falan yiyorum. onun haricinde her dakika zeytinyağlılar salatalar vs tüketiyorum. ama sürekli bacak ve kollardan veriyorum. göbekten veremiyorum. mekik falanda yapmadım hiç. sürekli 1 saat 6.5'a 6 ivme yapıp eritiyorum. bacaklar ve kollar inanılmaz inceldi. fakat göbek hala aynı.

Back
Yukarı