Göbek Nasıl gider ? Yardım edin

Arkadaşlar nerdeyse 4 Aydır Body yapıyorum ,Karbinhidrat olsun protein olsun alıyorum , Günlük gereksinimden 100-200 kalori kadar fazla almaya çalışıyorum hep, Sorun şuki Bu yediklerim göbege gidiyor :D
Kollarım zayıf,Yüz zayıf,Bacak zayıf, Yemesem hepten çöküyorum yiyince göbege gidiyor,
Ögünlerimi o kadar böldümki artık kaç ögün oldugunu şaşırdım ne yaptıysam olmadı 4 aydır göbek yerinde sayıyor.
5-6 Ögün şeklinde yiyorum.Bu Göbek ne ayak gitmiyor, Bana hem yeme hemde hareket olarak göbegi küçültme konusunda tavsiye verirmisiniz.
Bide şunu söyleyim Göbegin tam alt kısmı Tabiri caiz göbek deligi ve çevresi olan kısım kaldı gitmiyor, :D:D

Aynı sorun bendede var kardesim :) 4.ayım kilo alıcaz diye yüklendik karbonhidrata 0 göbekliyken göbek ve g*t büyüdü simdide eritmek icin ugrasiyorum

Karbonhidrat miktarını fazla alıyorsanız bunu vücut kullanamaz ve yağa dönüşür fazla alın derken proteini fazla alın günlük ihtiyacınızında 500 kalori üstüne çıksanız yeterli vücudun belli bir kas yapabilme kapasitesi vardır bunu zorlarsanız aldığınız kilolar göbek çevresinde toplanır.Göbek için en etkili yöntem kardiyo ve beslenme düzeni cerrahi yöntemler dışında başka bir çözümü yok.

Karbonhidrat miktarını fazla alıyorsanız bunu vücut kullanamaz ve yağa dönüşür fazla alın derken proteini fazla alın günlük ihtiyacınızında 500 kalori üstüne çıksanız yeterli vücudun belli bir kas yapabilme kapasitesi vardır bunu zorlarsanız aldığınız kilolar göbek çevresinde toplanır.Göbek için en etkili yöntem kardiyo ve beslenme düzeni cerrahi yöntemler dışında başka bir çözümü yok.
Hocam zaten Günlük limitin üstüne en fazla 100-200 Çıkıyorumdur,

Back
Yukarı