infernoking3
Üye
Arkadaşlar yaşım 18.Bu sene olan lys sınavına hazırlandığımdan dolayı baya bir kilo aldım.62 den 72 oldum ve şimdi sınav bitti falan rahatladım spora yazıldım 1 ay bitmek üzere ama spor salonunda çoğunlukla kollara ve göğüs kaslarına yönelik aletler kullanıyoruz.Haftada 3 kez gidiyorum ve 3 günde bir koşu bandında koşuyorum diğer aletlere ek olarak ancak başlıktada dediğim gibi hafif bir göbeğim var ve eritmek istiyorum.Evde de koşu bandı var ve spora gitmediğim günlerde evde de 30 dk koşuyorum sabit bir programda 83 kalori yakıyorum.Beslenme olaraksa 1 ayır spora başladığımdan beri ekmek hamur işi hiç yemiyorum kola içmiyorum.Ama yağsız et haşlanmış vs yiyorum.Bu hafif göbeği bu şekilde devam ederek yakabilirmiyim yaz sonuna kadar.Kafama takılan şey ise bazıları mekik çek falan diyor ama ben ilk etapda hafif göbeği eritip öyle karın kası yapmak istiyorum.Acaba mekik göbek eritiyormu yoksa karın kası için mi ? eğer mekik göbek eritmede daha faydalıysa evde koşmayı bırakıp mekik çekmeye başlayacağım.
Konu yanlış yerdeysede lütfen mazur görün.
Konu yanlış yerdeysede lütfen mazur görün.