göğüste 4 press artarda girilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tyly12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tyly12

Üye
arkadşlar bnm göğüs programında incline press incline dumbell press bench press dumble bench press yapabilir miyim haftada 2 kere göğüs çalışıorum 2.günde incline bench bench press dar dumbell fly ve pull over sizce olur mu

Büyük kaslarin en az 72 saat dinlenmeye ihtiyaci vardi yanlis hatirlamiyorsam.

Ancak haftada 2 defa bu programi yaptiginiza göre 2.`de girebilirsiniz ama ilk gün icin 4 hareket bence yeterlidir.

Büyük kaslarin en az 72 saat dinlenmeye ihtiyaci vardi yanlis hatirlamiyorsam.

Ancak haftada 2 defa bu programi yaptiginiza göre 2.`de girebilirsiniz ama ilk gün icin 4 hareket bence yeterlidir.
dier gün aynı programı yapmıorum incline press bench press dar dumbell fly ve pull over yapıorum

4 press hareketi yerine FLexoR hocamızın tavsiye ettiği press + açış sistemiyle çalışırsan daha verimli olur.Böyle çalışıp verim aldığını söyleyen forumda birçok arkadaşımız mevcut.Örnek Pump Forever vb..

göğüs geliştirmede "anatomik ve kinesiolojik "açıdan en etkili hareket "yatarak dambılları yana açış "tır...

presli hareketlerde diğer kas grupları da devreye girer...

4 pres hareketi ??!...neden gerek var ki?...

çok ilerlemiş vg-cilerin bile 4 g.pres hareketini aynı dimana koyduğunu sanmıyorum...(((

Evet arkadaşlara kulak ver.

4.press hareketinden minumum verim alacaksın güç kalmadığından, hatta 3.den bile

o yüzden araya fly koy ki tricepsler dinlenme fırsatı bulsun

Benim sistemden örnek vereyim, bende 2 gün göğüs atıyordum.

1.gün

Bench Press
Üst bench press
Üst dumbell yana açış
Alt bench press
Pullover

2.gün

Üst Bench press
Flat dumbell press
Dumbell Fly
Dips-Cable Cross (S.S)

Benim sistemden örnek vereyim, bende 2 gün göğüs atıyordum.

1.gün

Bench Press
Üst bench press
Üst dumbell yana açış
Alt bench press
Pullover

2.gün

Üst Bench press
Flat dumbell press
Dumbell Fly
Dips-Cable Cross (S.S)

dogukan benim iç göğüs zayıf ya bench press dar yapıorum ama nası orayı geliştrcem bzde decline press yok

4 pressi ard arda giren kişiler genelde bu spora büyük bir hevesle başlayıp, bütün hareketlere yaparak çok hızlı gelişeceğini düşünen, fakat kısa bir süre sonra bu sporda muaffak olamadıklarını farkederek, sporu bırakan kişilerdir.

Ben bu soruyu merak ettigim icin sordum bnde arka arkaya 4 press girmiorum ama benim ic gogus gelistirmem lszim speedTouch napsam ki ?

Ben bu yanlışa düşüp ölçü almak yerine ölçü kaybettikten sonra sistemi değiştirip press+açış sistemini uygulayarak tekrar formuma döndüm

Icline Bench Press
Incline Dumbell Fly
Bench Press
Butterfly

Bu şekilde bir sistem uyguluyorum ve girebildiğim kadar yüksek ağırlıkla çok memnunum,bu tarz bir programı tavsiye edebilirim

tyly 12 arkadaş ne kadar dır bb yapıyosun ? bence cok fazla hacim almadıysan fazla press yapma
1gün
bench press 3 set
incline dumbell press 3 set
incline dumbell flye 3 set

2.gün
dumbell bench press 3 set
dumbell flye 3 set

denemeni tavsiye ederim dumbell lar ic gögüsü calıştırmana yardım eder kolay gelsin

8 aydir yapiorum hacmi verdim ust gogus kasiorum su an bide ic gogus kasmam lazim haftada 2 gun calisiorum gogus incline bench incline dumbell bench press dumbell fly 2.gunde incline bench press bench press dar dumbell pull over cable cross sizce nasi

iyi bence cok iyi uygulanabilinir calış. insan en iyi programı kendisi yazar bilgi paylaşmak için burdayız kolay gelsin şimdiden cable cross iyi odaklanmanı tavsiye ederim.

göğüse ,pectoralise ,çalışma biçimi gereği en yarayan hareket "dambıl yana açış" tır...bu nedenle ,bu kadar "presli" hareketleri üst üste yapana kadar ,bunu da programa almak gerekir(ancak, tabi bi kaç hareket ancak , ilerlemiş sporcularadır)

Arksdaslar dusundum ve bu programa karar verdim kesin 1.gun incline bench incline dumbell fly bench press dar dumbell fly 2. Gun incline bench press incline dumbell press bench press dar ve dumble pull over yorum lutfen

bu şekilde yaparsan bir gelişim bekleme baştan söyliyim, 2 gün üst üste göğüs çalışılır mı 8 aydır bu işin içindeyim diyorsun ama idman mantalitesi hakkında en ufak bir bilginin bile olmadığı anlaşılıyor kusura bakma, heveslisin çabucak olsun istiyorsun ama bu işler böyle değil...

göğüs bölgesi özen ister, periodik bir sırası vardır, önce bench press ile genel hacim verilir ardından programa incline eklenir üst göğüs belirir, ardından varyasyonlu programlar ile bench pressi çıkarır iç göğüs press eklersin incline ile birlikte en son alt tarafların eksikliğin göre decline eklenir programa bu işlemler eğer genetiğin iyi ise 1.5 yıl gibi bir zaman alır, her programda uygun izolasyon hareketleri eklenir, bu sporda sana hızlı gelişmenin anahtarını vereyim ; sabır ve disiplin.

bu şekilde yaparsan bir gelişim bekleme baştan söyliyim, 2 gün üst üste göğüs çalışılır mı 8 aydır bu işin içindeyim diyorsun ama idman mantalitesi hakkında en ufak bir bilginin bile olmadığı anlaşılıyor kusura bakma, heveslisin çabucak olsun istiyorsun ama bu işler böyle değil...

göğüs bölgesi özen ister, periodik bir sırası vardır, önce bench press ile genel hacim verilir ardından programa incline eklenir üst göğüs belirir, ardından varyasyonlu programlar ile bench pressi çıkarır iç göğüs press eklersin incline ile birlikte en son alt tarafların eksikliğin göre decline eklenir programa bu işlemler eğer genetiğin iyi ise 1.5 yıl gibi bir zaman alır, her programda uygun izolasyon hareketleri eklenir, bu sporda sana hızlı gelişmenin anahtarını vereyim ; sabır ve disiplin.[/QUOTE
Dostum arada 4 gun var arkaArkaya gogus mu calisilir amator diiliz merak etme bench press ile hacim verdim incline daha fazla yukleniorum ic gogus icinde bench press dar yapiorum ve pull over yapiorum bizde decline sehpasi yok

Back
Yukarı