Merhaba arkadaşlar , yaşım 16; 17 ye girmek üzereyim. Boyum 1.72 kilom 81.Ben 2014 ün yazında tam 1 ay neredeyse heryeri çalıştıran bir programı devam ettim, sonradan ameliyat oldum bida şuğana kadar body ye devam edemedim. Evde kendim çalışıyorum şuğan tam 5 saat kitapların başından kalkamıyorum her bilgisayarcı gibi
bide kültür dersleri var okulun.
Şimdi şöyle bi sorun var , vücut tipim endomorf (Yani öyledir heralde
) çünkü ben 3 senede 36 kiloyken 81 oluverdim. Hep yiyip içip pc başındaydım. Şimdi aralıklarda olsa çalışmışlığım olduğundan omuzlarım ve göğüslerim geniş ancak göğüsler çıplakken biraz formda gibi , ama yağda var. Giysilerin üzerinden hiçde hoş durmuyor açıkçası
Fazla zamanım olmadığından şimdilik sadece göğüs düşünüyorum ama belki bütün vücut içinde çalışabilirim.
Bana nasıl çalışacağım hakkında bilgi vermeden önce şu sorunun cevabı lazım. Şimdi tamam antremanımı yapıyorum tam 1 saat göğüs çalışıyorum haftanın 7 günüde, ama antreman bitince kasların ucu gevşiyor. Fakat çalıştıkça serleştiğini hissediyorum sadece uçların gevşemesinden kaynaklanan bi sorun psikolojimide etkiliyor. Resim atmak isterdimde şuğan mümkün değil. Bana hem motivasyon edicek hemde antreman lazım
Cevaplayanlardan şimdiden teşekkür ediyorum.

Şimdi şöyle bi sorun var , vücut tipim endomorf (Yani öyledir heralde

Bana nasıl çalışacağım hakkında bilgi vermeden önce şu sorunun cevabı lazım. Şimdi tamam antremanımı yapıyorum tam 1 saat göğüs çalışıyorum haftanın 7 günüde, ama antreman bitince kasların ucu gevşiyor. Fakat çalıştıkça serleştiğini hissediyorum sadece uçların gevşemesinden kaynaklanan bi sorun psikolojimide etkiliyor. Resim atmak isterdimde şuğan mümkün değil. Bana hem motivasyon edicek hemde antreman lazım