Göğüslerde dengesizlik problemi

Selamlar. Yaklaşık on aydır fitness yapıyorum, bunun ilk 4 ayı salona gittim, artık evde yapıyorum 6 aydır. Fakat göğüslerimden biri küçük diğerine göre, dengeli çalıştığımı düşünüyorum, yine de böyle olması normal mi? Resimden bakabilirsiniz. Ayrıca on ay için vücut gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz(çalışma esnasında çektim ve kastım kendimi ) saygılar.

Eklentiler

• 20170705_162035-1.jpg
    20170705_162035-1.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 351
gerçektende asimetrik bir durum var...bunun nedeni çalışmalarından ziyade doğuştan bir durum olabilir...veya daha önce kolunu kırdıysan...ordaki kasların geri kalmasından olabilir...sonuçta sor birşey değil....salonlarda press makineleri var yapman gereken şey sadece o tarafı tek elle daha fazla basıp aradaki simetri farkını zamanla eritmek

Kardeşim zamanla yetişir zayıf olan dert etme

Teşekkürler usta, peki gelişim ne durumda sizce, yaş 32, başlangıçta sıfır kas neredeyse :)
Salonda 10 ayda çok daha güzel bir vücut elde edebilirdin beslenmeyle destekleyerek lakin eve göre çok güzel :)

sende postur bozukluğun var omuzun önde olması gogusler içine çekilmiş vaziyettedir düzeltmen biraz sırt çalışmalısın.

sende postur bozukluğun var omuzun önde olması gogusler içine çekilmiş vaziyettedir düzeltmen biraz sırt çalışmalısın.
Evde sırt çalışamadım uzun süre, yaklaşık bir haftadır barfiks çubuğu aldım, artık sırta da start verdim, tespitin doğru olabilir, sağol.[DOUBLEPOST=1499461502][/DOUBLEPOST]
gerçektende asimetrik bir durum var...bunun nedeni çalışmalarından ziyade doğuştan bir durum olabilir...veya daha önce kolunu kırdıysan...ordaki kasların geri kalmasından olabilir...sonuçta sor birşey değil....salonlarda press makineleri var yapman gereken şey sadece o tarafı tek elle daha fazla basıp aradaki simetri farkını zamanla eritmek
Sonbaharda salona devam etmeyi düşünüyorum, söylediklerinizi uygulayacağım, tşk ederim.

Back
Yukarı