R10
Üye
konu yavaş yavaş omuza kaymaya başladığından dolayı bugün omuz fotoğraflarımı çektim zaten ama arkadaşın telefonunda bu gece ya da yarın koyarım heraldeomuz programım çok basit. 4 set military press 10-8-8-6 şeklinde kilo olarak ilk setten itibaren 40-50-60-70 kg ile çalışıyorum. ardından 3 set dumbell press yapıyorum 10-8-6 tekrardan tek dambıl ağırlığı olarak 20-22,5 ve son set yorgunluğuma göre 25 veya 27,5 kg dambılları alıyorum son hareket olarakta fly yapıyorum onu da 10-8-8-6ar yapıyorum ilk 2 set 10kg dambıllar ile 3. set 12,5 kg dambıllar ve son set 15 kg dambıllarla çalışıyorum. 10 aydır aynı programı yapıyorum fakat şimdi bir tane daha ekledim hocam eklememi söyledi hareketin ismini bilmiyorum ama düz barla dar tutuş şeklinde barı ileri doğru kaldırıyorm avuçlarım yere doğru bakıcak şekilde tutarak
son iki haftadır 4 hareket giriyorum omuza
arada da trapeze giriyorum halterle onu da 4 set yapıyorum 80-90-100-110 kg giriyorum 10-8-8-6 tekrar şeklinde... bazı arkadaşlarımız kiloları lbs ile karıştırdığımı sanmış haklılarda bu vücuda 70kg military press saçma oluyor fakar bugün inanmayanlar için çektim fotoğraflarını bu gece yada yarın atıcam inşallah
![]()
sıkı omuzların var herhalde helal valla. konuyu ben toparlamış olayım, pliyometrik şınav çeksene birader, ya da power push up? göğüsteki herhangi bir press hareketiyle süperset yap çok faydalı olur. hızlı kasılan ama kolay çalışmayan kas liflerin de etkinleşmiş olur