Göğüse 7 hareket girmek ?

Antremanı uzun tutuyorum bench press 3x10 , dumbell press 3x10 , üst göğüs press dumbell ile 3x10 , dumbell fly 3x10 ardından makinede çekerek üst göğüs 3x12 ve alt göğüs 3x12 yapıyorum bitince de pullover :D 5 aydır buna alıştım göğüslerim gayet hacimli ama fazla hareket ne gibi sıkıntı yapar neleri çıkarabilirim ?

Göğüsü tek gün calısıyorsan sıkıntı yaratmaz ama 7 hareket yerine 5 hareket koyup set sayılarını artırırsan daha faydali olabilir

haftada 2 gün çalışıyorum büyütüp güçlendirmez mi çok hareket yapıyorum çok zorluyorum ama bu 7 hareketten hangisini çıkartabilirim ? fazla hareket yapmaya alıştım artık yanı sorun olmuyo ama çıkarableceğim hangisi var ?

Bugün 4 hareket göğüs çalıştım toplam 25 dk sürdü antrenmanım , antrenman bittiğinde dermanım kalmamıştı..

Anlamıyorum nasıl bu kadar fazla çalışabiliyorsunuz.. Yoksa boş barda bench falanmı yapıyorsunuz :D

Bench press ( diger idman dumbell)
Incline press ( diger idman dumbell)
Dumbel fly(Diger idman cable cross over)
pullover ( Diger idman polaris )

yeter artar bile.

brhmcr isimli arkadaşa %100 katılıyorum. 4 yeter artar bile. Fazla hareket mevcut kası bile yakar. Hele ki haftada 2 idman çok ağır. Profesyoneller bile bu kadar yapmıyor.

7 Hareket çok fazla.

bana 3 yetiyorda artıyor bile
kişiye göre değişir
kendini tanımakla alakalı

Bizim salonda genelde hoca 4 hareket max 5 hareket diye kendini yırtıyor. Uzun süre göğüs takılanlara veriyor kalayı, 1 yılda yapacağına 15 ayda yap sağlıklı olsun diyor.

Back
Yukarı