gogus ic kismi icin gercekten cok hareket denedim.Cesitli tutus sekilleri yavas yavas sindire sindire...
Ve su ana kadar nerdeyse butun agirligi ic goguste hissettigim tek hareket oldu. Onda da makine fly , ellerin dis kisimlari birbirine zit yonde bakacak sekilde tutarak sagladim.
Yani normal tuttuktan sonra, avuc iclerin karsiya bakacak sekilde ellerini sekillendirirsen, fly sirasinda ic gogus kisminin tamamen kasildigini ve doldugunu sonuna kadar hissedeceksin. Ayrica dirsek kisminida cok hafif bukerek yapman gerekiyor.
Ben sadece kendi denemelerimden yola cikarak bunu soyluyorum. Yaklasik 2 aydir bu hareketi bu sekilde yapiyorum ve resmen ic gogsum doluyor ve 2 gogus arasinda bosluk olusmaya basladi.Sadece dene ve gor. Ama tutus acisi cok onemli.
Ayrica her harekette oldugu gibi, bu harekette ozellikle tutus seklinden dolayi normale gore agirlik dusebilir. Onun icin egosuz calisip agirligi dusunmeden, gogsunu calistirmalisin.COk agirlik takip omuz ve bicepsle fly yaparsan, aldigin verim minumum olur.