MesutG
Üye
Merhabalar 16 yasındayım 7 aydır bu işle ugrasıyorum , Göğüs hariç tüm bölgelerde istedigim gelişmeyi katediyorum , takviye ürün kullanamıyorum maddi durumlardan dolayı. Üst göğüsümü bir türlü cıkartamıyorum diger bölgelerime göre daha basit duruyor Haftalık calısma programım 3 gun uzerıne kurulu ve 2 tekrar 1 Gün : Göğüs kanat 2. gün Omuz sırt miğde 3
. gün ön kol arka kol bacak calsııyorum Gelelim göğüs calısırken yaptıgım harekerlere sizlerle programımdaki göğüs hareketlerini paylasıcam eksiklerimi ve düzeltmem gerekenleri söylerseniz memnun olurum
* Bench Press : 12 - 10 - 10 -8
* Bench press Alt Göğüs: 12 - 10 - 10 -8
* Üst Bench Press :12 - 10 - 10 -8
*Dumbell Yana Açış: 12 - 10 - 10 -8
*Dumbell yana Açış (üst bench) : 12 - 10 - 10 -8
Salonumuzda butterfly aleti olmadıgı için onu cable da yapmaya calısıyorum ve birde z barla benchi hafif egik yapıp 4 set calısıyorum .
. gün ön kol arka kol bacak calsııyorum Gelelim göğüs calısırken yaptıgım harekerlere sizlerle programımdaki göğüs hareketlerini paylasıcam eksiklerimi ve düzeltmem gerekenleri söylerseniz memnun olurum
* Bench Press : 12 - 10 - 10 -8
* Bench press Alt Göğüs: 12 - 10 - 10 -8
* Üst Bench Press :12 - 10 - 10 -8
*Dumbell Yana Açış: 12 - 10 - 10 -8
*Dumbell yana Açış (üst bench) : 12 - 10 - 10 -8
Salonumuzda butterfly aleti olmadıgı için onu cable da yapmaya calısıyorum ve birde z barla benchi hafif egik yapıp 4 set calısıyorum .