Göğüs kası hakkında yardımcı olur musunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan St4rong
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

St4rong

Üye
Arkadaşlar yeni başladım vücut geliştirmeye bench press yapıyorum göğüs için omuz genişilğinden biraz fazla tutuyoru mbarı çizgilerden tutuyorum ancak göğüsümü kesinlikle hissetmiyorum kesinlikle çalıştığınıda hissetmiyoru mağrıda olmuyo diğer çalıştığım heryer ağrıdı ve çalışırken tatlı bir acı oluyor kol karın triceps omuz neden hissedemiyorum bu kafamı çok karıştırıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Formu doğru değildir büyük ihtimalle ben dumbell bench press denemeni öneririm derinlik ve hissetme konusunda daha verimli olacaktır.

Agri veya tatli aci olmadigi zaman GOGS KASINI calistirmadigin anlamina gelmez. Tabi sen salonda ki hoca esliginde yaptiginda hocan evet iyi ve videolar da gordugun profosyonel sporcular gibi bench press yapiyorsan devam et aylar sonra aynada karar ver.

bench pressi 4 4lük yapmadığınız zaman gelişmek için yeterli olmaz. bende 4 4lük yapamıyorum formum kusursuz değil o yüzden ekstra dumbell press eya
70274-9194900.jpg

şuba benzer kaliteli bir chest press makine ile daha düşük ağırlık ile hissederek 2 veya 3 set daha yapınca hissediyorum çalıştığını

Back
Yukarı