göğüs idmanına 6 hareket girilirmi?

ben bişey sormak istiyorum bizim spor solonund ki abi göğüse 3 press girsem bişey olmaz dedi ne yapmalıyım

inline dumball pres4x12 10 8 6
incline dum. fly 3x8
dum.bench press 4x12 10 8 6
dencline dum. press 2x10
dencline dum fly 2x10*
plover 2x10

NOT:gecen yıl ekim ayında başladım yazın 3 aylık bir ara verdim araverdikten sonraki 3 üncü ayımdayım
İyide bu press hareketleri hep dumbell..Smith machine veyatta flat bench press eklede bakalım 6 hareket çıkıyomu benim dediğim gibi yaparsan 4 max 5 hareket yeticektir bak bence şu süper olur..
Bench press
Lying dumbell fly
S.M inc bench press
Decline dumbell fly
max push up
Setleride kendin uydurursun bence bu gayet başarılı ve yorucu bi antrenman şınavın maksimum olmasıda tüm enerjini almak amaçlı.. :)
İyi sporlar..

İyide bu press hareketleri hep dumbell..Smith machine veyatta flat bench press eklede bakalım 6 hareket çıkıyomu benim dediğim gibi yaparsan 4 max 5 hareket yeticektir bak bence şu süper olur..
Bench press
Lying dumbell fly
S.M inc bench press
Decline dumbell fly
max push up
Setleride kendin uydurursun bence bu gayet başarılı ve yorucu bi antrenman şınavın maksimum olmasıda tüm enerjini almak amaçlı.. :)
İyi sporlar..
8 idman barbell 8 idman dmball press yapıorum değişimli

Bench press
Lying dumbell fly
S.M inc bench press
Decline dumbell fly
max push up
İyi sporlar..

iyi buda ayrıcada decline dumb. fly hareketi alt gogus kaslarına şekil ve genişlik kazandıran harika bir harekettir. ben dipsle dec d.fly ı deişimli kullanıyorum.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Önceki Yer: Antrenman Günlüğü

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı