Göğüs+Biceps aynı gün

Merhabalar,hocalarımıza ve bu işte deneyimli arkadaşlara bir sorum olacaktı;
1.5 2 aydır bu sporu yapmaktayım,göğüsle bicepsi aynı gün yapıyorum şuanki programımda yalnız dünkü idmandan sonra farkettim,göğüs bittikten sonra kollarım özellikle bicepsler aşırı şişmişti.Göğüs idmanının bicepsi ısıttığını biliyorum yalnız bu şişlik sanki 2 farklı kol hareketi yaptıktan sonraki şişlik gibiydi.Göğüs idmanım:
Barbell Bench Press
Dumbell Fly
Dumbell Inclıne Press
Dumbell Pullover
Hepsi 3 er set 10 tekrar
Bugünde belki psikolojik belki aşırı çalışmadan dolayı göğüslerde ağrı varken kollarımda herhangi bir ağrı yok.Biceps hareketlerimde
Ez bar curl,hummer curl,consantrasyon curl.Ama kafama o şişlik takıldığı için hakkını veremedim.
Yardımlarınızı bekliyorum,iyi günler.

göğüs çalışırken arka kolda çalışır biceps çalışmıyorki arka kol çalıştığı için kol şişmiş gözüküyordur yazınızdan bunu anladım.

Sanırım o sebepten şişkin gözüküyor ama bir kaç antremandır böyle ve ertesi günde bicepste ağrı olmuyor bu normal mi acaba veya başka hangi sebebe bağlanabilir ağrı olmaması,teşekkürler

gögüs antrenmanında biceps nasıl şişecek kadar çalışıyor anlamadım orasını ? cable cross ta biraz çalışıyor, birde pull-over da. o da hareketi yanlış yaparsanız. dumbell pullover da dumbell ı kaldırırken kolların dirsekten sabit olucak şekilde hareketi tamamlıycaksın. orda bir yanlısın olabilir.

pull over da biceps nasıl çalışıyor arka kol çalışıyor ondada arka kol şiştiği için kolu şişkin zannediyor bu doğal zaten kola hacim sağlayan triceps tir

Ağrı her zaman da gelişimin habercisi olmayabilir..Bende hep çalıştığım kaslar ağrısın isterdim fakat dikkat ettim kollarımın 39 cm olduğu zamandan beri ağrı yok fakat 2-3 cmlik bir gelişim var..

Özet: İyi beslenen kas ağrımaz ilkesine de haklılık payı vermek lazım..

Back
Yukarı