hurkanyy
Üye
merhaba kendi programımı kendim oluşturmak istiyorum bu yüzden çoğu yabancı sitelerden bir çok hareket araştırdım ve dikkatimi çekenleri programıma ekledim ama baya çok oldular. amacım tüm kas parçalarını çalıştıracak hareketler,ekstra yapmaya lüzum yok.hem zamandan hemde kastan kaybetmek istemiyorum ama yapabileceğimin maksimumunu yapmak istiyorum.
antremanım şudur sizden istediklerim gereksizleri ayırmama yardım etmeniz , ağırlık seçimi ve set seçimi tavsiyesi vermeniz-->
1. Bench press 12x3
2. dumbbell bench press 10x3
3. incline bench press 12x3
4. dumbbell fly( göğüs yana açış) 10x3
5. butterfly 10x3
6. dumbbell pullover 4x10
7. bar dips
8. decline bench press 10x8x6
9. incline dumbbell fly
10. incline dumbbell press
11. cable crossover
aynı günde 23 karın hareketi+6 biceps hareketi+3 bilek,ön kol hareketi+2 soğuma hareketi ve 2 saat yürüyüş yapıyorum
ama kesinlikle gereksiz olduğunu biliyorum ama kas oranı ve yağ oranımı ölçtürdüğümde 1 ay öncesine oranla yağ oranım %10 kas oranım ise % 8 arttı.ayrıca günde 3500 kalori ile beslendiğim halde. ama artık kaloriyi düşürüp ,zamanı kısalmak istiyorum lütfen yardım edin. böyle bir durumda kas kaybetmediğime şükür, ginseng takviyesi, 10 çeşit protein kaynağı( kuruyemiş,baklagil,mantar,süt,yumurta, et,tahıl,balık,deniz canlısı ,ciğer ) vitamin minerallerin her birinden ayrı ayrı takviyelrer, amino asit ve protein takviyeleri aldım,günde 5 litre su içtim ve safran kullandığım için kas kaybetmediğimi düşünüyorum
antremanım şudur sizden istediklerim gereksizleri ayırmama yardım etmeniz , ağırlık seçimi ve set seçimi tavsiyesi vermeniz-->
1. Bench press 12x3
2. dumbbell bench press 10x3
3. incline bench press 12x3
4. dumbbell fly( göğüs yana açış) 10x3
5. butterfly 10x3
6. dumbbell pullover 4x10
7. bar dips
8. decline bench press 10x8x6
9. incline dumbbell fly
10. incline dumbbell press
11. cable crossover
aynı günde 23 karın hareketi+6 biceps hareketi+3 bilek,ön kol hareketi+2 soğuma hareketi ve 2 saat yürüyüş yapıyorum