göğüs antremanı - egzersiz önerisi

7 ay dır vg yapıyordum son 1 ay ara vermiştim tekrar başladım

bench press 4x8
dumbell fly 4x8
incline bench press 3x8
cable crossover 3x8
max şınav bu program nasıldır ? şimdiye kadar göğüs günlerinde şınav yapmamıştım , crossover hareketini yapmamıştım , dips koyacaktım ancak cuma günü kol günümde dips yaptığım için çeşitlilik olmasını istedim. Önerisi olan var mı ?

Bence bench den somra incline bench yap itis hareketleri zor oldugundan ilk yapmak daha faydali sonra decline bench sonrada cable fly yapmak daha faydalı vr ayda bir inclinr bench ve normal bench sirasini degiserek yap bidr 4x8 ne abi yenimi basladin sanki 7 ay icin kotu 12 10 10 8 ideal dir cablr fly 12x4 yap bence ben 14x4 yapiyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

program gayet iyi ama ben olsam dumbell fly yerine incline dumbell fly ekleyip sıralamayı ve set sayılarını şu şekilde yapardım:

bench press (4 set)
incline bench press (4 set)
cable crossover (3 set)
incline dumbell fly (3 set)

decline sehbasın da boyum yetmiyor çok kısa değılım 1.78 im ancak yinede yetmiyor :D piramit sistem konusunda haklısın aslında ama salonda yardımcı hoca falan yok insanları da oyalamak istemiyorum bu sebepten ağırlığı arttırmak fazla mümkün olmuyor kendimi riske atmak istemiyorum , ancak normal fly yerine incline fly ı koyacağım ve fly ile inc. bp nin yerini değiştireceğim, sağolun :)[DOUBLEPOST=1400960462][/DOUBLEPOST]turqo sence senin önerilerinden sonra tek setlik maximum şınav yapmalımıyım ?

yapabilirsin bi zararı olmaz, kasları tamamen tüketmiş olursun. ama eğer göğüs antrenmanından sonra çok fazla şınav çekebiliyosan o antrenman yeterince verimli geçmemiş demektir. bi sonraki antrenmanda ağırlıkları artırırsın.

Back
Yukarı