GÖgÜs programima yardimci olurmusunuz??

BENCH PRESS
DECLINE BENCH PRESS
DECLINE BENCH DUMBBELL FLYING
INCLINE BENCH PRESS
INCLINE BENCH DUMBBELL PRESS
INCLINE BENCH DUMBBELL FLYING
DUMBBELL FLYING
PEC DEC FLYING -POLARIS MACHINE
4 er set giriyorum değiştirmem veya çıkarmam gereken hareketler varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
7 hareket 4 set göğüs için fazla olabilir tabi kaç aydır spor yapıyosun buda önemli

DECLINE BENCH DUMBBELL FLYING

çıkarmanı setlerini 3 sete piramit şeklinde indirmeni öneririm.

Bu kadar hareket ve set gogus girebiliyorsan ya canavarsin ya da hareketleri layigiyla yapamiyorsun. Muhtemelen ikincisi.

Bench press, incline db press, incline flies yeterli. Belki bir de istege bagli cable crossover.

ne kadar süredir body yapıyorsun aşın boyun kilon nedir?
kendini ve spor yaşamını biraz anlatmalısın

25 yasındayın 1.79 boy 85 kiloyum hareketleri yaparken piramit seklinde hafiften ağıra doğru çıkıyorum set aralarında 35 40 saniye dinleniyorum spor sonunda baya yorulmuş oluyorum ama 1 saat veya 1 saat 10 dakika sürüyor hareketlerin hakkını verdiğimi düşünüyorum benc press te 90 kiloda 8 tekrar çıkarabiliyorum yardımla 10 oluyor.2 aydır bu programı uyguluyorum gözle görülür bi degisme oldu göğüs bölgemde.yanlıs bisey söylemek istemiyorum daha cok yeniyim 6.ayımdayım tabi benden daha iyi biliyosunuz ama bende gelişimimi görüyorum sadece gereksiz hareketler yapıp yada bi bölgeye cok yüklenip sekilsiz bir göğsüm olmasından cekiniyorum

Son düzenleme:
6 aylık biri için hatta herkes için çok fazla abartılı bi program nasıl 90kg anlamak zor
okadar ağır çalışıp bukadar hareketin altından kalkmak zor
yani hareketleri hakkıyla yapamazsın
bench flat bar press
flat dumbell fly veya polaris
inc.bench press
inc. dumbell fly yeterde artar bile
en çok şişen yerim göğüslerdir bende bikaç aydır düzensiz yapabiliyorum ancak 3 çeşit hareket bana yetiyor

Son düzenleme:
bence hareket sayısı fazla üstelik 4 set giriyosun.Dediğine görede ağır giriyosun yani. Ben 1 yıldır yapıyorum benim programım piramit şekilde 4 er set decline,flat bench ,crosover,dumbell fly en sona da 3 set dips gayet yeterli geliyo yani.

hocam haklısınızda program 1 saatten az sürmesin dedikleri için böyle yapıyorum 1 saat civarında sürüyo tabi dediklerinizi dikkate alcam benim için önemli

Flat Bench
Incline Bench
Dumbbell Fly gibi bir program şu yukarıda yazmıs oldugun programı bayağı bir geride bırakacaktir . Antrenman illa 1 saat sürecek diye bir şey yok 30-45 dakika arası da sürebilir bu kişiye kalmıs lakin ne kadar sıra sürerse o kadar yoğun geçmiş bir antrenman olacağından doğal olarak alacağin verim de artacaktır . Kesinlikle cok hareket -cok set daha fazla gelişim anlamına gelmiyor .

Back
Yukarı