Furkan PALAZ Videoları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lateral ile bent over formun yanlış .Program güzel ama dediğin gibi yeni başlayan hatta ilk 4 5 ay olan kişilere ağır gelir.bu arada ısınma hareketlerin çok iyi çoğu kişi omuz sakatlıklarını bu tür hareketlerle ısınma yapmadığı için sakatlanıyor.Başarılar,sağlıklı günler.
Ben omuzlarımı bu kadar detaylı ısıtmazdım ve olan oldu ve sakatladım , şuan eskisi kadar olmasada 1 yılın sonunda ve yüzme ile biraz toparladım , artık detaylı ısındırıyorum fakat yazdığınız yorumda anlamadığım siz bu tür ısındıranlarda sakatlık olduğunu söylemişsiniz.O zaman ne yapmam lazım, öneriniz nedir ?

Ben omuzlarımı bu kadar detaylı ısıtmazdım ve olan oldu ve sakatladım , şuan eskisi kadar olmasada 1 yılın sonunda ve yüzme ile biraz toparladım , artık detaylı ısındırıyorum fakat yazdığınız yorumda anlamadığım siz bu tür ısındıranlarda sakatlık olduğunu söylemişsiniz.O zaman ne yapmam lazım, öneriniz nedir ?
Bu tür ısınma hareketleriyle herhangi ni sakatlık oluşmaz extreme bir durum olmadıkça isinmayi ihmal etmemek gerek

Sıkça arkadaşlar soruyor elimden geldiğince incelemeye çalıştım

Yurtta kalan arkadaşlar nasıl beslenmeli ?

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim yurtta kalan arkadaşların fitness ilgisini ve sabrını çok takdir ediyorum. Makrolari ele alalım bu başlıkta yemek pisirme imkanı olmayan arkadaşları ele alicam proteinlerle başlayalım proteini salam sosisten peynir ve urunlerinden kuruyemislerden ve konservelerden alinabilir konserveler son seçenek olmali çünkü işlenmiş gıda koruyucu maddeler icerdigi icin vücut metabolizma etme ve degerlendirme noktasında sıkıntı ceker ve dogal besinin yerini tutmaz.

Karbonhidratlar noktasinda ise cavdarli tam tahilli ekmek ve en iyi karb kaynaklarindan olan yulaf değerlendirilmeli Lakyozduz yada yagsiz sütle tercih edilebilir yagliyla tercih edilirse günlük alinan makrodan yag dusulmeli

Yağlar noktasina gelindiğinde ise imkanlarimiz çok genis gerek zeytinyağı olsun gerek kuruyemisler gerekse hayvansal yaglar tuketilebilir

Ve son olarak arkadaşlar şunu unutmayın istek varsa imkanda var

Bu tür ısınma hareketleriyle herhangi ni sakatlık oluşmaz extreme bir durum olmadıkça isinmayi ihmal etmemek gerek
Bende öyle düşünüyorum tecrübelerim de gösterdi zaten bunu , arkadaşın sakatlık yaratır demesi garibime gitmişti. Siz atlantis spor salonuna mı gidiyorsunuz ?

Emeğine sağlık dostum.
Salon atlantis sanırım İbrahim hocanın salonu.
Bi dönem idman yapmıştım orada.
Bi ara da İbrahim hoca ile bir video yaparsan iyi olur.
Kolay gelsin.

Back
Yukarı