ne mutlu yardımcı olduysamBeklediğim video emeğine sağlık kardeşim.. ketojen devammm![]()
Ketojen
Teşekkürler yükleme gününde deneyebilirsin yarışma diyetinde degilsenKetojen
Baya güzel gözüküyo tadıda öyledir eminim emeğine sağlık..
Ben omuzlarımı bu kadar detaylı ısıtmazdım ve olan oldu ve sakatladım , şuan eskisi kadar olmasada 1 yılın sonunda ve yüzme ile biraz toparladım , artık detaylı ısındırıyorum fakat yazdığınız yorumda anlamadığım siz bu tür ısındıranlarda sakatlık olduğunu söylemişsiniz.O zaman ne yapmam lazım, öneriniz nedir ?lateral ile bent over formun yanlış .Program güzel ama dediğin gibi yeni başlayan hatta ilk 4 5 ay olan kişilere ağır gelir.bu arada ısınma hareketlerin çok iyi çoğu kişi omuz sakatlıklarını bu tür hareketlerle ısınma yapmadığı için sakatlanıyor.Başarılar,sağlıklı günler.
Bu tür ısınma hareketleriyle herhangi ni sakatlık oluşmaz extreme bir durum olmadıkça isinmayi ihmal etmemek gerekBen omuzlarımı bu kadar detaylı ısıtmazdım ve olan oldu ve sakatladım , şuan eskisi kadar olmasada 1 yılın sonunda ve yüzme ile biraz toparladım , artık detaylı ısındırıyorum fakat yazdığınız yorumda anlamadığım siz bu tür ısındıranlarda sakatlık olduğunu söylemişsiniz.O zaman ne yapmam lazım, öneriniz nedir ?
Bende öyle düşünüyorum tecrübelerim de gösterdi zaten bunu , arkadaşın sakatlık yaratır demesi garibime gitmişti. Siz atlantis spor salonuna mı gidiyorsunuz ?Bu tür ısınma hareketleriyle herhangi ni sakatlık oluşmaz extreme bir durum olmadıkça isinmayi ihmal etmemek gerek
Evet Atlantise gidiyorumBu tür ısınma hareketleriyle herhangi ni sakatlık oluşmaz extreme bir durum olmadıkça isinmayi ihmal etmemek gerek
Bende öyle düşünüyorum tecrübelerim de gösterdi zaten bunu , arkadaşın sakatlık yaratır demesi garibime gitmişti. Siz atlantis spor salonuna mı gidiyorsunuz ?
Evet atlantis ibrahim hocanın salonu Fırsat bulamıyoruz yapicaz inşallah videolarEmeğine sağlık dostum.
Salon atlantis sanırım İbrahim hocanın salonu.
Bi dönem idman yapmıştım orada.
Bi ara da İbrahim hoca ile bir video yaparsan iyi olur.
Kolay gelsin.