FULLBODY Programı nasıl.

5 aydır split yapıyorum ama ne kas ne de güç adına fazla bir ilerleme yaşamadım.kendime bir FULLBODY programı yazdim.omuz bolgem düşük. Sizce eklemem,değiştirmem,çıkartmak gereken hareket var mı?
Screenshot_20170604-221204.png
Screenshot_20170604-221207.png

Hareket çeşitliliği yok program
Squat
Deadlift
Overhead Press
Bench Press
bent over dan oluşuyor . Sizce yeterli mı bu harkeetlet
Dostum burdaki mesele ne kadar çok hareket olduğu degil kasa ne kadar fazla direnç yukledigin.
Daha yeni kendinde söyledin split çalıştım ama gelişemedim diye ee splitte her kas için 4 hareket yapiyorsun hani gelisim ?
Zaten powerlifterlere baktiginda da adam gogus icin 1 hareket yapiyor ama bodyciden sağlam gogusu var.
Ben sadece tavsiye ettim hocam ant. gunluklerinde uygulanan full body programlar var istersen gir bi bak.

Dostum bence diğer programlara da göz at ve sana en uygun olanı seç ben de senin gibiydim ne yapacagimi bilmiyordum hangisni yapacağımı seçemiyordum ama ne yaparsam yapayım duxenli beslenip uyuyunca olduğunu farkettim.
Eger 5x5 yapicagim diyorsan bu programı uygulayan @Ackres in gunlugune bakabilirsin
https://www.bodyforumtr.com/threads/ackres-strong-lifts-5x5.133091/
Ve Ağırsağlamın bu yazısını mutlaka okumalısın.
http://www.agirsaglam.com/max-kas-min-yag/
Hocam ackers in yaptığı programla agirsaglam in programı aynı değil. Ackers pull up ve dips i kendisi mi eklemis

Evet programda oynamalar yapabilirsin ama fazla bozma ikisinden birini seç ve ona devam et.[DOUBLEPOST=1496611322][/DOUBLEPOST]Çunki dostum sen her seferinde vakit kaybediyorsun boyle boş şeylerle uğraşma ve bir program seç onu uygula.(Bizzat kendim yaşadım bunları )

Evet programda oynamalar yapabilirsin ama fazla bozma ikisinden birini seç ve ona devam et.[DOUBLEPOST=1496611322][/DOUBLEPOST]Çunki dostum sen her seferinde vakit kaybediyorsun boyle boş şeylerle uğraşma ve bir program seç onu uygula.(Bizzat kendim yaşadım bunları )
5x5 i yaparım
5x3 u yaparım
Zaten sonra kendim program yazicsk donanıma sahip olurum sanırım.7-8 ay oyalanayim bunlarla

Back
Yukarı