Full Body bu program nasıl sizce ?

SncycnYcl , istediğin pumpu alamadigini söylemişsin işte benim hep söylemeye calistigim şey de bu . PUMP hissi kesinlikle yanıltıcıdır. Pump olmadan gelişme olmayacağini düşünüyorsun ama asla ve asla öyle değil. Başlangıçta kendini iyi hissetmezsin cünkü pump duygusuna alısmıssındır bu yuzden full-body garip gelecektir bu ne böyle diyeceksindir ama sabredip ilerledigin zaman sen de farki göreceksin . Pump yakalamak hiç zor bir şey değil Alirim 15 kilo barbell cürlle 100 tekrar yaparim yine pump yapmıs olurum sence bu kasını geliştirecek midir ? 40-45 kilo ile calısan biri 15 kilo ile 100 tekrar yapsa bile PUMPU yakalamıs olsa bile kesinlikle gelişemeyecektir . Tekrar ediyorum PUMP olmadim diye sakin programana bakış açını değiştirme . 2 set olan hareketleri 3 sete çıkar ve her hareketten önce mutlaka 15-20 Tekrarla hafif kiloyla ısın
Kesinlikle aksi bir düşüncem yok ben memnunum seninde söylediğin gibi pump hissi hissetmedim ki araştırdığım zamanda böyle yazılar görmüştüm zaten dert etmiyorum zaten.Valla bu sistemle genel hareketlerimde hep kilo artışı yaşadım hemde başarısızlık noktasına kadar yapmadığım halde.Şuan şikayetim 0 yani.Devam ediyorum Full Body e :)

Sürekli kaldirdiğin ağirliklari artirmaya odaklandığında işler cok daha güzel gelişiyor lakin keşke calıstıgım salonda 1.25 kg lik ağırlıklar olsaydi . Direk 5 kilo artiş oldugu zaman program biraz zorlayabiliyor

Sürekli kaldirdiğin ağirliklari artirmaya odaklandığında işler cok daha güzel gelişiyor lakin keşke calıstıgım salonda 1.25 kg lik ağırlıklar olsaydi . Direk 5 kilo artiş oldugu zaman program biraz zorlayabiliyor
Full body de kas ağrısı yaşıyor musunuz ertesi gün ?

Sadece full body de degil hangi programi izlersem izleyeyim göğüs - sırt ve bacak dısında hiç hissetmedim . Full body de sırt ağrısı yaşıyorum genellikle

Ve bu arada pazartesiye dumbbell shoulder press eklesem iyi olmaz mı ?

hiç bir program mükemmel değildir önemli olan programı düzgün uygulamak ve verdiği sonuçlara göre yeni program hazırlamak emin ol eklersen yarın bir gün bir tane daha birşey bulacaksın bence yapma...
Eksikleri kapatmak kötü bişey değil ki eksik görünce tabikide ekleyeceğim

Upright row? Trapez istemiyorum demişsin ! Ben mi yanlış anladım !!
Upright row u omuza kadar kaldırınca yan omuzları çalıştırır.Çeneye kadar çekersen trapezler devreye girer.

İyi akşamlar, günlerdir üstünde durduğum konuya değinmişsin görünce çok sevindim. Bende bi önceki sayada arkadaşın verdiği programı uyguluyorum 2 haftadır tam aradığım programı buldum derken bu sefer sizin programı görünce yine fikirlerim kabardı. bu programı ne kadar süre kullanmalıyız ne zamana kadar ? ben 25 kasımda başladım 2 haftalık bi aram oldu.
Kendime tam bi program bulamadım tam birine yoğunlaşıyorum kararlarım değişiyor. :/ birde istenilen pump hissedilen pump ne oluyor ?

Back
Yukarı